Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що зроблять ЗСУ, якщо РФ вирішить вдарити ядеркою по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що зроблять ЗСУ, якщо РФ вирішить вдарити ядеркою по Україні

Збройні сили України можуть влаштувати РФ відповідь, якщо вона вирішить вдарити ядерною зброєю

23 серпня 2024, 20:13 comments16748
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін робить вигляд, що нічого страшного в Курській області не сталось, поки він не може визначитись, що робити, відзначив військовий, політолог Віктор Андрусів.

Стало відомо, що зроблять ЗСУ, якщо РФ вирішить вдарити ядеркою по Україні

Ядерна зброя РФ

"Але з кожним днем його вдаваний спокій передається в західну пресу, яка починає писати про провал нашого плану з відтягнення військ. Ну що ж, давайте тоді глянемо на дві цікаві історії, які ми отримали внаслідок операції", — відзначив експерт.

Перша, за його словами, ядерне стримування.

"Наша артилерія тепер спокійно добиває до Курської АЕС. Це означає, що раптом Путін захотів би зробити ядерний удар — ми влаштуємо йому не менш болючу відповідь", — відзначив експерт.

Друга полягає в тому, що від українських позицій в Курській області до перерізання траси на Бєлгород 40 км.

"Це перерізання не просто на Бєлгород, а відрізання великого угруповання, яке застряло у Вовчанську. Як вам таке нічого?", — відзначив Агдрусів і додав, що останнім часом західна преса все більше нагадує "інтєрєсную газету" з 90х.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна здивувала світ, розпочавши неочікувану операцію в Курській області Росії, досягнувши значних успіхів за короткий проміжок часу. Зокрема, про це сказав генерал-лейтенант США у відставці Бен Годжес. При цьому він підкреслив, що світ недооцінив Україну. Генерал також звернув увагу на те, що багато хто на Заході був здивований масштабом і професійністю операції ЗСУ в Курській області. Хоча точні цілі українського уряду та Генштабу залишаються невідомими, Годжес припустив, що метою наступу є очищення великої території, щоб унеможливити використання її російською артилерією, ракетними установками та для майбутніх операцій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини