Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що відбувається насправді у Кринках: чи вийшли звідти ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що відбувається насправді у Кринках: чи вийшли звідти ЗСУ

Українські морпіхи не вийшли із Кринок, заявив в ефірі «Суспільного» начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук. За його словами, там ситуація залишається контрольованою

23 травня 2024, 19:28
Поділіться публікацією:

Станом на 23 травня Сили оборони не втратили Кринки, що знаходяться на лівому березі Херсонської області, заявив Дмитро Плетенчук. За його інформацією, українські морські піхотинці продовжують виконувати завдання за призначенням. Більше того, вони мають у цьому успіх.

Стало відомо, що відбувається насправді у Кринках: чи вийшли звідти ЗСУ

Морпіхи

Плетенчук підтвердив, що були численні спроби загарбників витіснити українських морських піхотинців із Кринок та лівого берегу Херсонської області. Втім, за його словами, російські окупанти знову зазнали втрат і змушені були повернутися на свої позиції.

"Ситуація залишається контрольованою",
- підкреслив Плетенчук.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 23 травня у пабліках з’явилася інформація про те, що українські військові нібито вийшли із Кринок та перейшли на територію на лівому березі Херсонщини, яка є більш укріпленою.

При цьому самі військові згодом пояснили ситуацію. За їх словами, вони навпаки змогли покращити свої позиції. Тобто морські піхотинці змогли посунути ворога, пройти вперед та закріпитися на новій території. Тобто так, військові вийшли з Кринок, бо змогли зайняти кращі території, відтіснивши ворога. При цьому військові також особливо підкреслили, що на цій ділянці фронту російським загарбникам неабияк дісталося внаслідок використання бійцями Сил оборони касетних боєприпасів, через що у росіян зафіксовано багато втрат.

Окрім того, Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів про ситуацію, яка відбувається на фронті. За його словами, у Харківській області ворог не зумів досягнути своїх цілей, тому перекидає туди резерви. Ідуть вуличні бої у Вовчанську. При цьому головком додав, що найбільш важким напрямком, де йдуть запеклі бої, є Покровський та Курахівський.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини