Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що може зупинити Путіна запускати по Україні ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що може зупинити Путіна запускати по Україні ракети

Жоден гібридний мир не зупинить Росію, і згодом вже європейцям доведеться брати до рук зброю

сьогодні, 12:13
Поділіться публікацією:

Після чергової ракетної атаки на Київ колишній заступник міністра оборони Ганна Маляр відзначила, що навіть до цього звикаєш.

Стало відомо, що може зупинити Путіна запускати по Україні ракети

Володимир Путін

"Що може зупинити Путіна запускати по нам ракети? Можна, звісно, вважати його адекватним і думати, що його можуть зупинити: страх втратити більше ніж домігся, виснаження ресурсів або поступки в процесі перемовин. Але 10 років війни з Путіним продемонстрували його неадекватність. Тому зупинити його може тільки поразка і міжнародний трибунал", — заявила Маляр.

При цьому вона підкреслила, що кінцева мета кремлівського диктатора не схід і не південь, а вся Україна.

"Тому, світ повинен розуміти, якщо нас схилити до якихось варіантів гібридного миру, а це можна зробити не давши нам зброю, то РФ отримає час на підготовку наступного етапу війни. І тоді європейцям самим доведеться брати до рук зброю", — підкреслила Маляр.

За її словами, про це вже відкрито говорить начальник Генштабу Польщі Веслав Кукула. У липні він, зокрема, заявив про необхідність готуватись польській армії до повномасштабного конфлікту, а днями він підкреслив, що нинішньому поколінню поляків доведеться зі зброєю в руках захищати свою державу.

"І все це буде наслідком слабкої міжнародної позиції щодо України. Вона неминуче потягне ескалацію агресії на територію інших країн. Силу зупиняють силою", — підсумувала Маляр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 7 жовтня у Києві пролунали потужні вибухи. Це пов’язано із тим, що окупанти запустили аеробалістичні ракети "Кинджал" з МІГ-31К. Також ракети були запущені на Старокостянтинів Хмельницької області. Там також повідомили про вибухи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини