Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти запустили «Кинджали»: у Києві лунають потужні вибухи (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти запустили «Кинджали»: у Києві лунають потужні вибухи (ОНОВЛЕНО)

Ворог запускає аеробалістику на Київ та Хмельниччину

сьогодні, 09:51 comments1936
Поділіться публікацією:

У Києві пролунали потужні вибухи. Це пов’язано із тим, що окупанти запустили аеробалістичні ракети "Кинджал" з МІГ-31К. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних Сил ЗСУ.

Окупанти запустили «Кинджали»: у Києві лунають потужні вибухи (ОНОВЛЕНО)

МІГ-31К в повітрі. Фото з відкритих джерел

За даними КМВА, у Києві працює ППО.

"Відмічено пуски ракет Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В Києві працювало ППО. Перебувайте в укриттях до відбою тривоги", – повідомив Сергій Попко, начальник КМВА.

Також ракети були запущені на Старокостянтинів Хмельницької області. Там також повідомили про вибухи.

КМДА о 08:52: "За попередньою інформацією, уламок ракети впав у Соломʼянському районі міста. Всі служби прямують на місце".

КМВА о 08:53: "Внаслідок ракетної атаки в Соломʼянському районі Києва зафіксовано падіння уламків. Попередньо, без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється".

КМВА о 08:58: "Також зафіксовано падіння уламків і в Голосіївському районі столиці. Також попередньо без жертв та руйнувань. Інформація уточнюється". 

КМВА о 09:05: "Сьогодні вранці, біля 08:30 ворог завдав ракетного удару по Києву. Попередньо, російські війська застосували аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К. В столиці працювало ППО.

За попередніми даними усі повітряні цілі були успішно знищені. Внаслідок ракетної атаки в двох районах столиці зафіксовано падіння уламків – в Голосіївському та Солом’янському районах.

За інформацією на цю хвилину -  в місті без руйнувань та постраждалих. Дані оперативного зведення уточнюються".

КМДА о 09:22: "Уламки ворожих ракет упали в кількох районах міста

Зокрема, в Соломʼянському районі уламки виявлено в кількох місцях на відкритий простір. У Шевченківському – поблизу пішохідного переходу. У Голосіївському впали в одному місці – на тротуар, в іншому – уламок пробив дах службового мікроавтобуса. Всі служби прямують на місця.

Інформація щодо потерпілих та завданої шкоди уточнюється".

КМДА о 09:22: "У Соломʼянському районі пожежа. Можливо, внаслідок падіння уламків ракети. Попередньо без потерпілих. Медики вже на місці. Інші служби прямують".

КМВА о 09:39: "Внаслідок ракетної атаки в трьох районах Києва зафіксовано падіння уламків – в Солом’янському, Голосіївському та Шевченківському.

В Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи, решта — переважно на відкритий території. Попередньо – без постраждалих.

В Голосіївському районі уламок пошкодив дах автомобіля, інші впали на відкритій території. Теж попередньо без постраждалих. 

У Шевченківському районі – падіння уламків на відкритій території. Станом на зараз – без постраждалих.

Задіяні усі оперативні служби. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються".


Інформація оновлюється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини