Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що Кремль обіцяє росіянам на окупованих територіях за участь у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що Кремль обіцяє росіянам на окупованих територіях за участь у війні

У Центрі національного спротиву розповіли, що обіцяє путінський режим росіянам, які погоджуються вбивати українців

13 травня 2024, 16:20 comments2733
Поділіться публікацією:

Кремль роздає обіцянки майбутнім загарбникам видати по 2 гектари окупованої української землі у Донецькій та Херсонській областях кожному. Головною умовою є вступ до лав армії РФ з подальшою відправкою на війну в Україну. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Центр національного опору в Telegram.

Стало відомо, що Кремль обіцяє росіянам на окупованих територіях за участь у війні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Кремль вирішив, як ще заохотити свій народ іти воювати в Україну. Тепер окупанти будуть роздавати по два гектари української землі кожному учаснику "СВО". Насамперед йдеться про південні частини Донеччини та Херсонщини", — йдеться у повідомленні.

Також, як зазначають фахівці ЦНС, нещодавно на тимчасово окупованих територіях України запрацювали "державні житлові інспекції", які мають на меті виявлення порожніх квартир чи квартир, чиї власники залишили регіон.

Надалі такі квартири оголошують безхазяйними та націоналізують.

У Центрі національного спротиву інформують, що окупанти не встигають здобути свої обіцяні "нагороди" як у випадку з житлом, так і із землею. Натомість землю та нерухомість продають за великі гроші.

"У кремлі дуже добре знають, що тривалість життя російського м'яса не перевищує восьми тижнів", — пояснюють ЦНС.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни продовжують просуватися вперед на Харківському напрямку, окупуючи нові села та наближаючись до міста Вовчанська. На Заході військові експерти, деякі політики та аналітики все частіше стали визнавати, що припустилися величезної помилки, затягуючи з наданням допомоги Україні через побоювання, що це викличе нову ескалацію з боку Росії. Путін і так постійно "ескалює", у тому числі змітаючи ракетами та дронами українські міста та інфраструктуру. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що зараз відбувається, на 810-й день широкомасштабної агресії, на фронтах російсько-української війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини