Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що кількість жертв ракетних ударів по Україні зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що кількість жертв ракетних ударів по Україні зросла

Внаслідок ударів є багато загиблих та постраждалих

10 жовтня 2022, 17:53
Поділіться публікацією:

Внаслідок масованих російських обстрілів 10 жовтня в Україні загинули 11 людей, 6 з них у столиці країни. Окрім цього, у столиці постраждали 50 людей. Про це повідомила пресофіцер ДСНС Києва Світлана Водолага та  керівник Національної поліції України Ігор Клименко.

Стало відомо, що кількість жертв ракетних ударів по Україні зросла

Кількість жертв ракетних ударів зросла (фото з відкритих джерел)

"Спочатку було 5 жертв, але одна людина померла в лікарні", — розповіла Водолага.

У Національній поліції повідомили, що загалом в Україні від російських обстрілів постраждали 87 людей. А під час ранкового удару по столиці України загинув 41-річний полковник поліції, начальник відділу Департаменту Кіберполіції Юрій Заскока.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про обстріли українських міст. 10 жовтня, з ранку в по всій Україні було оголошено повітряну тривогу. Близько 8 години ранку вибухи було чутно в Києві, а з часом і в інших містах країни. Російська Федерація почала масивний ракетний обстріл української території 10 жовтня. Ракети обстрілюють десятки українських міст. Місцеві голови областей та мери населених пунктів повідомляють про роботу ППО та прильоти, також просять усіх перейти в укриття. Перші атаки на Київ відбулись близько 8 години ранку. За інформацією мера міста Віталія Кличка ракети поцілили в центр міста, тобто в Шевченківському районі та в Солом’янському районі.  Повідомляють, що в частині міста немає електроенергії. Через годину почала з’являтись інформація про удари по Львову.  За попередньою інформацією є кілька пошкоджених об’єктів енергетичної інфраструктури у місті. У деяких районах міста відсутня вода та електроенергія. Також повідомлення про вибухи надходять з Житомира, Запоріжжя, Полтави, Вінниці, Хмельницького, Миколаєва та інших міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хххх

10 жовтня 2022, 20:17

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини