Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, що чекає на Сумщину: Що запланував ворог для цієї області
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, що чекає на Сумщину: Що запланував ворог для цієї області

Російські терористи не мають ні сил, ні засобів, щоб почати наступ на Сумську область, вважає генерал Микола Маломуж. Втім, за його словами, вони все ж будуть посилювати обстріли територій, щоб тероризувати мешканців області

16 травня 2024, 17:20 comments1725
Поділіться публікацією:

Армія загарбників не має ні сил, ні засобів, щоб зараз почати свій черговий наступ, наприклад, в районі Сумської області, про це заявив в ефірі Freedom колишній керівник Служби зовнішньої розвідки, генерал Микола Маломуж.

Стало відомо, що чекає на Сумщину: Що запланував ворог для цієї області

Сумська область

За його словами, дійсно, раніше у планах окупантів був наступ на Сумську область, проте зараз, такий сценарій є малоймовірним. Генерал вважає, що правда у тому, що окупанти не мають ні сил, ні засобів, щоби піти новим наступом на наступну область. Втім, на його думку, росіяни все ж будуть проводити певні акції терору, щоб змушувати українців тиснути на владу, щоб та погодилася на переговори з РФ.

"Вони постійно погрожуватимуть, що заходитимуть на цю територію, щоб ми тримали й там контингенти",
- підкреслив Маломуж.

За його словами, ворожа армія буде продовжувати обстрілювати Сумщину та буде і далі проводити диверсійні операції та намагатися заходити на українські території.

Але на цьому все завершиться, вважає Маломуж і додає, що у російських загарбників зараз просто немає можливості для того, аби розгорнути нове угрупування чисельністю хоча б у 30-40 тисяч військових. Саме така кількість окупантів потрібна для того, щоб цей наступ мах бодай хоч якийсь успіх.

Окрім того, Маломуж додав, що зараз загарбники застрягли на Харківському напрямку, окрім того, мають проблеми у Донецькій області, оскільки і досі не можуть виконати завдання кремлівського диктатора і захопити Часів Яр, щоб звільнити собі шлях до Костянтинівки, Краматорська та Слов’янська.

Ці напрямки, каже генерал, є більш важливими для окупантів, тому вони не будуть перекидати звідти угрупування, щоб почати наступ на Сумську область.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на думку голови ГУР Кирила Буданова, окупанти незабаром підуть наступом на Сумщину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини