Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо про величезні втрати Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про величезні втрати Росії

Росія вже втратила у війні з Україною сотні тисяч солдатів

18 жовтня 2023, 23:56
Поділіться публікацією:

Втрати особового складу російських військ за 17 жовтня збільшились на 620 до 290 050 убитими. Про це, як повідомляють "Коментарі", йдеться у повідомленні Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Стало відомо про величезні втрати Росії

Окупанти гинуть в Україні сотнями тисяч

Минулої доби ЗСУ знищили також: 1 літак (всього — 319), 6 вертольотів (всього — 323), 2 танки (всього — 4981), 15 бойових броньованих машин (всього — 9420), 8 артилерійських систем (всього — 694) , 10 безпілотників (всього — 5301) та 1 крилату ракету (всього — 1534).

Нагадаємо, що в серпні газета The New York Times, посилаючись на оціночні дані Білого дому, стверджувала, що загальні бойові втрати сторін у війні в Україні досягли півмільйона людей, включаючи поранених та вбитих військовослужбовців ЗСУ та армії Росії. Втрати армії Росії, за даними американців, більші. Стверджувалося, що у війні загинули до 120 тисяч росіян і приблизно 170-180 тисяч поранено. Україна ж, як писало видання, могла втратити до 70 тисяч убитих та до 120 тисяч поранених.

Секретар РНБО України Олексій Данилов спростував дані американського видання, які стосувалися втрат ЗСУ.

Тим часом, Кулеба прокоментував "відмову" Ізраїлю Зеленському. Ізраїль не відповів згодою на заявку Зеленського про візит на "землю обітовану".

Скільки громадян України зараз не можуть врятувати із сектору Газа. Ситуація у секторі Газа жахлива, зазначив посол України в Ізраїлі.

А в деяких областях вдарить 30 градусів. У частині регіонів температура повітря хоч і не буде такою спекотною, але підніметься до 18...23 градусів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини