Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо про першу дитячу жертву серед пацієнтів Охматдиту після ракетного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо про першу дитячу жертву серед пацієнтів Охматдиту після ракетного удару

На момент обстрілу в лікарні було 627 маленьких пацієнтів.

10 липня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко повідомив про смерть першої дитини внаслідок ракетного обстрілу лікарні "Охматдит", що стався 8 липня. Маленький хлопчик помер в одній із лікарень Києва, куди терміново транспортували після атаки.

Стало відомо про першу дитячу жертву серед пацієнтів Охматдиту після ракетного удару

Трагедія у Києві: померла перша дитина внаслідок атаки на Охматдит

Маленький пацієнт перебував у критичному стані у відділенні реанімації "Охматдит" у момент, коли стався обстріл. Незважаючи на всі зусилля медичних працівників, стан хлопчика погіршувався, а потім його життя зовсім обірвалося.

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко висловив співчуття сім'ї померлого та заявив, що такі акти тероризму не залишаться безкарними.

“Приносимо свої щирі співчуття рідним малюкам. Ніколи не пробачимо російським терористам, які вбивають наших дітей”, — написав він.

Стало відомо про першу дитячу жертву серед пацієнтів Охматдиту після ракетного удару - фото 2

Раніше "Коментарі" писали, що на момент обстрілу в лікарні було 627 маленьких пацієнтів, 50 з них отримали поранення. Обстріл забрав життя двох людей. Про це повідомили у прес-службі лікарні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — внаслідок вчорашнього обстрілу Києва загинула молода лікарка-акушерка Світлана Поплавська. Дівчина працювала в клініці "Адоніс", яка постраждала від атаки. Світлана нещодавно повернулася з декретної відпустки та встигла попрацювати лише кілька днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини