Головна Новини Суспільство Війна з Росією В "Охматдиті" розповіли, скільки пацієнтів було в лікарні на момент обстрілу та про їхній стан
commentss НОВИНИ Всі новини

В "Охматдиті" розповіли, скільки пацієнтів було в лікарні на момент обстрілу та про їхній стан

Наразі у вцілілих будівлях лікарні залишаються на лікуванні 68 пацієнтів

9 липня 2024, 16:23
Поділіться публікацією:

Внаслідок нещодавнього обстрілу лікарні Охматдит у Києві сталися серйозні людські та матеріальні втрати. На момент обстрілу в лікарні перебувало 627 маленьких пацієнтів, 50 з них отримали поранення. Обстріл забрав життя двох людей. Про це повідомили у пресслужбі лікарні. 

В "Охматдиті" розповіли, скільки пацієнтів було в лікарні на момент обстрілу та про їхній стан

На момент обстрілу в Охматдиті перебувало 627 маленьких пацієнтів

Попри всі обставини, 68 дітей продовжують лікування в місцях, що вціліли після атаки. Понад 400 дітей були тимчасово виписані додому, а 94 дитини евакуйовані до інших лікарень Києва.

Рятувальні роботи вже закінчені, але багато частин лікарні серйозно пошкоджені. Особливо сильно постраждали токсикологічний корпус і новий корпус. У нещодавно збудованому корпусі пошкоджено 12 відділень, з яких 8 — хірургічних, 5 — онкологічних, дві реанімації, операційний блок, відділення радіології та променевої терапії.

Медичний персонал та адміністрація лікарні активно працюють над тим, щоб забезпечити продовження лікування пацієнтів та відновлення пошкоджених відділень. Заклад звертається до громадськості з проханням про допомогу, наголошуючи на важливості швидкого відновлення функціонування для надання допомоги дітям.

“Ми продовжуємо працювати невтомно, щоб якнайшвидше відновити лікарню та продовжувати надавати допомогу пацієнтам”, — йдеться в повідомленні лікарні. 

Підтримати лікарню можна за посиланнями.

“Коментарі” також писали, що внаслідок вчорашнього обстрілу Києва загинула молода лікар-акушерка Світлана Поплавська. Дівчина працювала у клініці "Адоніс", яка постраждала від атаки. Світлана нещодавно повернулася з декретної відпустки та встигла попрацювати лише кілька днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини