Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, навіщо в РФ видали наказ жорстоко вбивати українських полонених
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, навіщо в РФ видали наказ жорстоко вбивати українських полонених

Інформація про те, що російським військовим наказали жорстоко вбивати українських полонених ЗСУ насправді спрямована саме на окупантів, заявив військовий Кирило Сазонов

19 червня 2024, 17:57 comments10516
Поділіться публікацією:

Військовий, політолог Кирило Сазонов прокоментував інформацію про те, що російське командування наказало з усією жорстокістю вбивати українських полонених ЗСУ, зокрема відрізати їм голови.

Стало відомо, навіщо в РФ видали наказ жорстоко вбивати українських полонених

Кирило Сазонов

"Так, пі*ори не дотримуються жодних конвенцій. Не перший випадок. І такі речі вони активно розганяють своїми каналами. Але в даному випадку ми не цільова аудиторія. Якщо й була надія деморалізувати українців, то на 90% вона провалилася. Окремі налякані персонажі й раніше не рвалися у добровольці, тож успіхом пропаганди тут не пахне. Ми? Ми й раніше були злі. І раніше знали їм ціну. Тут взагалі жодних відкриттів", – каже Сазонов.

За його словами, у тилу підтримка ЗСУ та воля до опору від цих повідомлень не ослабнуть.

"Отже всі розгони цієї інформації вони почали для своєї аудиторії. Загальна теза, яку доносять російські замполіти до новобранців, проста як мукання Лаврова в Африці. "Погляньте, що ми робимо з українськими полоненими – уявіть, що вони зроблять із вами!" Таким чином, противник бореться з бажанням свого поповнення здаватися в полон. Залякує нами. Все дуже просто, це не найскладніша пропаганда. Тож бережіть нерви. І не поспішайте з порадами, що нам робити у відповідь. Повірте – подібних фото та відео від ЗСУ не буде", — наголосив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що генпрокурор Андрій Костін повідомив про те, що російське командування наказало не брати в полон українських військовослужбовців, вбивати їх із нелюдською жорстокістю — шляхом обезголовлення. За його інформацією, факт обезголовлення українського захисника зафіксовано у Донецькій області .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини