Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, на яких напрямках росіяни підуть в наступ уже найближчим часом
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на яких напрямках росіяни підуть в наступ уже найближчим часом

Окупанти підуть у наступ у двох областях, щоб відволікти Сили оборони від Донецької області, сказав в ефірі Еспресо військовий експерт Дмитро Снєгирьов

11 червня 2024, 17:23
Поділіться публікацією:

Російські загарбники намагаються використати на фронті так звану тактику "тисячі порізів", сказав військовий експерт Дмитро Снєгирьов. За його словами, мова йде про те, що окупанти одночасно завдають ударів по декількох напрямках. Мета таких дій, каже експерт, відволікти увагу від основного напрямку російського наступу.

Стало відомо, на яких напрямках росіяни підуть в наступ уже найближчим часом

Окупанти

При цьому, як стверджує Снєгирьов, основним напрямком для російських загарбників все ж є Донецька область, а саме: Покровський, Курахівський і Краматорський напрямки.

"Тому не виключаю, що найближчими днями буде різка активізація противника на Харківському та Сумському напрямках",
– відзначив експерт.

При цьому, за його словами, тих сил, які російські загарбники зосередили в районі Сумської області, є не достатньо, щоб провести широкомасштабну операцію.

Снєгирьов вважає, що ті події, які відбулися в Сумські області напередодні, можна назвати розвідкою боєм. При цьому він звернув увагу на те, що інформацію, яку розповсюдив Рамзан Кадиров щодо окупації Рижівки, спростувала сама російська сторона.

"Це так звані рейдові дії розвідувально-диверсійних груп. Така тактика є сталою для російських окупантів",
– підкреслив військовий експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Рамзан Кадиров розповсюдив інформацію про окупацію села Рижівка в Сумській області, яка згодом виявилася банальним фейком.

При цьому, як підкреслив президент Володимир Зеленський, загарбники, дійсно, спробував реалізувати там операцію пропагандистського характеру. Станом на ранок російський прапор у селі знищено, присутності окупанта немає.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

5.10

11 червня 2024, 16:41

хтозна не нападуть ще й на сумську та й в охтиркі було ?


Новини