Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, на яке місто Росія найбільше направила ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на яке місто Росія найбільше направила ракет

Росія атакувала Київ 18 ракетами

16 листопада 2022, 07:20 comments7364
Поділіться публікацією:

Як повідомляє видання "Коментарі", столиця України продовжує залишатися метою № 1 для країни-агресора. Лише за 15 листопада у районі Києва підрозділи ППО збили 18 ракет, повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Стало відомо, на яке місто Росія найбільше направила ракет

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"Я дякую нашим силам протиповітряної оборони! Сьогодні в районі Києва підрозділами ППО збито 18 ракет з 21", — зазначив Сергій Попко і висловив українським військовим подяку.

Варто зазначити, що 15 листопада російська армія здійснила наймасовішу ракетну атаку по Україні, починаючи з 24 лютого. У Повітряних силах ЗСУ заявили, що окупанти випустили по Україні 100 ракет, 73 з них збили ППО. Також збито 10 "шахідів".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які міста найбільше постраждали від російської атаки та де почалися перебої з електрикою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна в Україні затягується: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими. Експерти розібрали ситуацію в ексклюзивному інтерв'ю.                                                                                                                    

Раніше "Коментарі" писали – за інформацією Генштабу ЗСУ, військовий комісаріат Брестської області Республіки Білорусь (РБ) оголосив тендер на друк бланків розпоряджень, мобілізованих у кількості 50 тисяч екземплярів до 31 грудня. Як Україні мінімізувати ризики ударів та вторгнення з боку Білорусі, до якого вона, за даними Офісу президента, готується? Як і чому може розвиватися ситуація на фронті найближчим часом? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/441
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини