Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, коли в Україні припиняться дощі й повернеться спека
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли в Україні припиняться дощі й повернеться спека

Дощовий циклон скоро покине територію України, повідомляє Діденко

12 червня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

Погода в українських регіонах  завтра, 13 червня,  прогнозується  переважно без  опадів в більшості  регіонів. Дощі з грозами  підуть  з Київської області  ввечері 12 червня, а з  нашої країни загалом – 13 червня.

Стало відомо, коли в Україні припиняться дощі й повернеться спека

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Спека в Україну прийде в найближчий понеділок, 17 червня. Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко.

Прогнозистка  каже, що завтра  дощі з грозами будуть йти в західних  регіонах, на Одещині та Миколаївщині. В ніч на 13 червня опади прийдуть  на Чернігівщину, Сумщину та у східні   регіони. У  всіх інших областях  в четвер  опадів не прогнозується.

Температура повітря на заході та півночі плюсуватиме і буде на рівні +18…+23 градуси, в центральних регіонах -  +23…+27, але на Вінниччині буде +20…+23 градуси. В південних областях  країни плюсуватиме — +27…+30 градусів, проте в  Одеській області  – від +22 до +25 градусів. В східних  регіонах  в четвер  показуватиме  +26…+30 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що погода в Україні різко змінитьсяПогода в українських регіонах буде суттєво змінюватися – починаючи з 12 червня, задуха і висока температура повітря почне відступати. В західних  регіонах  стовпчик термометра показуватиме  +17…+22 градуси, а в північних  буде  на рівні +20…+24 градуси. 

В центральних  областях температура  буде сильно відрізнятись в кожній з них. Так, у Вінницькій буде +22…+24 градуси, в Черкаській +24…+27, в Полтавській  +26…+29 градусів, в Кропивницькому  та районах — +25…+28. На Дніпропетровщині  буде спека – стовпчик термометра показуватиме +30 градусів. Таку  погоду прогнозує синоптик Наталя Діденко.

Прогнозистка повідомила, що спекотні  плюси будуть  триматись в південних регіонах  країни – там буде +30…+33 градуси. На східних територіях  теж притримається спека — +30…+34 градуси.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини