Головна Новини Суспільство події Спека почне відступати: погода в Україні різко зміниться
commentss НОВИНИ Всі новини

Спека почне відступати: погода в Україні різко зміниться

У більшості областей температура повітря сильно знизиться й пройдуть грозові дощі, але в частині регіонів ще може вдарити +34 градуси

11 червня 2024, 19:55 comments2240
Поділіться публікацією:

Погода в українських регіонах буде суттєво змінюватися – починаючи з 12 червня, задуха і висока температура повітря почне відступати. В західних  регіонах  стовпчик термометра показуватиме  +17…+22 градуси, а в північних  буде  на рівні +20…+24 градуси.

Спека почне відступати: погода в Україні різко зміниться

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В центральних  областях температура  буде сильно відрізнятись в кожній з них. Так, у Вінницькій буде +22…+24 градуси, в Черкаській +24…+27, в Полтавській  +26…+29 градусів, в Кропивницькому  та районах — +25…+28. На Дніпропетровщині  буде спека – стовпчик термометра показуватиме +30 градусів. Таку  погоду прогнозує синоптик Наталя Діденко.

Прогнозистка повідомила, що спекотні  плюси будуть  триматись в південних регіонах  країни – там буде +30…+33 градуси. На східних територіях  теж притримається спека — +30…+34 градуси.

При цьому, Діденко попереджає, що в середу майже по всіх  областях України  прогнозуються грозові зливи. Проте, вони будуть йти не скрізь та періодично. Ще вона додає, що в окремих районах можливий град та шквали.

Прогнозистка уточнює, що в західних  областях дощі будуть йти вночі, а вдень опадів не прогнозується.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що деякі території України можуть піти під водуСпівробітниця  відділу метеопрогнозів Українського гідрометеорологічного центру Олена Палагнюк  повідомила, що глобальне потепління нікому не принесе  користі. Бо низинні прибережні території на  півдні України теж можуть піти під воду, це  майже один мільйон гектарів території. 

Синоптик продовжила, що 2023 рік перевершив всі рекорди, бо став найтеплішим, враховуючи  історію метеорологічних спостережень. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини