Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, коли Кремль планує створити округ "Новоросія"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли Кремль планує створити округ "Новоросія"

У Кремлі ще поки не ухвалили остаточного рішення про створення нового округу «Новоросія», заявив Дмитро Пєсков

10 червня 2024, 15:19 comments1369
Поділіться публікацією:

У Кремлі ще поки не ухвалили остаточного рішення щодо створення так званого округу "Новоросія", до якого увійдуть усі захоплені в Україні території, заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков.

Стало відомо, коли Кремль планує створити округ "Новоросія"

Окупанти

За його словами, з цього приводу було озвучено багато різних ідей, але поки що жодного остаточного рішення не прийнято.

У той же час, ватажок терористичної організації "ДНР" Денис Пушилін заявив, що новий федеральний округ, напевно, буде створений у Росії, але для цього буде потрібен час. За його словами, спочатку потрібно створити для цього певні умови.

"І, можливо, в іншому складі, ширшому",
— сказав Пушилін, додавши, поки слід "сконцентруватися на поточних завданнях".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше колаборант, який називає себе "губернатором" окупованої частини Запорізької області, Євген Балицький заявив, що в РФ буде створено новий федеральний округ, до якого увійдуть п'ять регіонів — Запорізька область, "Луганська народна республіка", Крим, Херсонська область та "Донецька народна республіка". Як заявив зрадник, нова територіальна освіта може здобути назву "Новоросія".

При цьому, як заявив політолог, військовослужбовець Кирило Сазонов, заява Балицького може свідчити про одне – у РФ розуміють, що вони не зможуть досягти цілей своєї так званої "спеціально-воєнної операції" і захопити повністю Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську області. Тобто, наголосив експерт, з пікери окупантів потихеньку затикаються на тему "повного звільнення територій" за межами цих областей. Певне, не впевнені у Кремлі, що зможуть окупувати всю Донецьку, Запорізьку та Херсонську області. Отже, вдадуть, що й не планували , підкреслив експерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини