Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, кого заводять у Бахмут на зміну "вагнерівцям"
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, кого заводять у Бахмут на зміну "вагнерівцям"

Ватажок ПВК Пригожин змушений провести ротацію через величезні втрати та виснаження злочинного угруповання

30 травня 2023, 08:17 comments2267
Поділіться публікацією:

На зміну "вагнерівцям" у Бахмут заводять десантників та мотострілкові підрозділи. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник східного угруповання військ Сергій Череватий.

Стало відомо, кого заводять у Бахмут на зміну "вагнерівцям"

Бахмут. Фото: з відкритих джерел

"Так, там (Ред. – у Бахмуті) відбуваються ротаційні заходи, спричинені втратами "вагнерівців". Вони змушені це робити саме через величезні втрати. Заходять підрозділи Повітряно-десантних військ РФ, а також мотострілкові підрозділи. Ми знаємо їх назви, знаємо імена командирів, а також бойовий потенціал", — заявив Череватий.

Він додав, що всі ці підрозділи брали участь у війні від початку повномасштабного вторгнення і зазнали значних втрат. Більше того, він наголосив, що в основному це вже другий-третій склад цих підрозділів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — майже через тиждень після рейду Бєлгородщиною російських військових, які протистоять путінському режиму, диктатор РФ дозрів для указу про посилення охорони кордонів. Про що говорить така, м'яко кажучи, запізніла реакція? Чого чекати далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики Інституту вивчення війни (ISW) не виключають просування представників ПВК "Вагнер" углиб міста-фортеці – Бахмута. Тим часом ватажок "вагнерівців" – Євген Пригожин повідомив, що виводить свої підрозділи з позицій до тилових таборів. Він також наголосив, що заявлені Путіним цілі т.зв. "спеціальної військової операції" обернулися для Росії не просто провалом, а спрацювали з точністю навпаки, зробивши українців найвідомішою нацією у світі, та ще й неймовірно мілітаризованою. Про що говорять ці заяви? Що показали бої за Бахмут і Донбас, чим вони в результаті обернуться для "російських окупантів, що "звільняють" (знищують)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини