Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, до якого року Росія планує воювати в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, до якого року Росія планує воювати в Україні

Дії Росії на Донбасі та в Курській області чітко вказують на те, доки керівництво Кремля готове воювати

23 серпня 2024, 17:26 comments10919
Поділіться публікацією:

Військовий Арті Грін розповів про бої на Покровському та Торецькому напрямках і заявив, що ні в нього, ні в його кола спілкування події на цих напрямках не викликають великих хвилювань.

Стало відомо, до якого року Росія планує воювати в Україні

Окупанти

"Польові офіцери бачать, яку ціну противник платить за свій поступ, звідси є розуміння, що "до меж Донецької області" їх не вистачить. Для цього висновку навіть немає необхідності мати якісь секретні секрети про розмір їх ресурсів. Такий їхній підхід до поточних втрат на кілометр просування наштовхує на думку, що їхнє командування знає, до якої дати потрібно "утримувати ініціативу" такою ціною, і ця дата не за горами", — заявив військовий.

За його словами, "поскребування по засіках", щоб заткнути дірку в Курській області явно видає відсутність серйозних резервів.

"Інформаційний ігнор "курської провокації" та відсутність ознак підготовки до мобілізації говорить про те, що воювати у 25-му році керівництво РФ не планує. Принаймні поки що. Вважаю, так і буде. Подивимося", — наголосив військовий.

Також він заявив, що все ще впевнений, що термін закінчення бойових дій прив'язаний до дати виборів у США.

"Дедлайн зрозумілий – кінець жовтня. Ну а поки що є можливість противникам викласти максимум аргументів на стіл майбутніх переговорів. Не думаю, що комусь вдасться поламати таку перспективу. Занадто могутні гравці у ній зацікавлені", — додав військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, перебуваючи у Києві з візитом, заявив про те, що війну можна завершити виключно дипломатичним шляхом та закликав Київ та Москву сісти за стіл переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини