Головна Новини Суспільство Війна з Росією Моді сказав, що треба зробити для досягнення миру: до чого закликав Україну і РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Моді сказав, що треба зробити для досягнення миру: до чого закликав Україну і РФ

Моді вважає, що зупинити війну в Україні можна шляхом переговорів між Україною і РФ

23 серпня 2024, 16:35
Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Нарендра Моді під час візиту в Київ повідомив, що з повагою ставиться до територіальної цілісності України. Окрім того, він додав, що його країна ніколи не була нейтральною у цій війні.

Моді сказав, що треба зробити для досягнення миру: до чого закликав Україну і РФ

Нарендра Моді

"Ми з повною впевненістю трималися подалі від війни, але це ніколи не означало, що ми були просто байдужими спостерігачами. Ми ніколи не були нейтральними, і в нас була сторона від найпершого дня — наша сторона була миром.... Тому, приїхавши на землю України, я приїхав із посланням миру", — сказав Моді.

При цьому прем’єр додав, що поважає суверенітет України.

"І я хочу сказати вам і всьому світу, що це наше переконання і наше зобов'язання, і ми говоримо про це дуже голосно й чітко — що ми підтримуємо повагу до суверенітету й територіальної цілісності. Це має для нас першорядне значення", — додав голова індійського уряду.

Окрім того, він повідомив, що кілька днів тому приймав третій саміт "Голос Глобального півдня", у якому взяли участь 120 країн. Як сказав Моді, саме від імені країн Глобального півдня він приїхав в Україну із посланням миру.

"У тому, що стосується миру, Індія зробила в нього активний внесок. Наш підхід був орієнтований на людей... Єдиний спосіб вирішення проблем — це діалог і дипломатія, і, не втрачаючи більше часу, ми маємо рухатися в цьому напрямку. Обом сторонам доведеться сісти разом і шукати шляхи виходу з цієї кризи", — сказав він.

За словами Моді, Індія готова зробити свій активний внесок у мирне врегулювання. Окрім того, він додав, що всі повинні працювати над тим, щоб якомога швидше відновити мир.

"Індія буде готова зробити свій активний внесок у досягнення цієї мети", — сказав Моді.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Моді в Києві повідомив, що він і його народ моляться за мир в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини