Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, де окупанти посилили штурм: яке місто хочуть захопити
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, де окупанти посилили штурм: яке місто хочуть захопити

Російські окупанти пішли новим штурмом на Часів Яр, повідомив в ефірі «Еспресо» начальник прес-служби 26-ї артилерійської бригади Олег Калашніков. Там зараз ситуація дуже складна

30 травня 2024, 14:44
Поділіться публікацією:

Російські загарбники зазнають значних втрат у особовому складі та військовій техніці під час штурмових дій, які вони проводять у  на напрямку міста Часів Яр у Донецькій області, повідомив начальник прес-служби 26-ї артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Романа Дашкевича Олег Калашніков.

Стало відомо, де окупанти посилили штурм: яке місто хочуть захопити

Часів Яр

За його словами, окупанти активно штурмують мікрорайон Новий у самому Часовому Яру та посилюють атаки на напрямках Іванівське, Богданівка, Калинівка, а також не залишає поза увагою Кліщіївку і Андріївку.

Тобто, підкреслює військовий, ворог вже не обмежується виключно піхотними підрозділами під час штурмів, а все частіше залучають механізовані частини, зокрема бойові броньовані машини та танки.

Крім того, за словами Калашнікова, загарбники збільшили використання артилерії на цьому напрямку фронту. Офіцер ЗСУ підкреслив, що російські війська використовують весь арсенал наявного озброєння для ведення наступальних дій.

Проте Калашніков підкреслив, що українська оборона тримається.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін наказував захопити Часів Яр до 9 травня. При цьому відомо, що ворог хочу захопити це місто, бо тоді отримає можливість просуватися, щоб спробувати захопити, наприклад, Слов’янськ.

За словами військових, у Часовому Ярі окупантивикористовують "колісні штурми", коли ідуть на штурм позиції Сил оборони під дією різних препаратів. Військові кажуть, що в такому стані, вороги не відчувають ні страху, ні болю від поранень. Втім, після таких штурмів, вони також рідко виживають.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини