Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чому окупанти біснуються та планомірно знищують Харків
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому окупанти біснуються та планомірно знищують Харків

Російські терористи сьогодні завдали 15 ракетних ударів по Харкову. За попередньою інформацією загинуло 6 людей, 11 – отримали поранення. Під удар знову потрапила цивільна інфраструктура

23 травня 2024, 12:58 comments1318
Поділіться публікацією:

Російські терористи 23 травня завдали 15 ракетних ударів по Харкову. За попередніми даними, загинуло 6 людей, ще 11 – отримали поранення. Як повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, усі удари було завдано по цивільній інфраструктурі.

Стало відомо, чому окупанти біснуються та планомірно знищують Харків

Харків

У свою чергу мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що російські загарбники завдали удару по транспортній інфраструктурі та одному з підрозділів комунального підприємства, яке займається життєзабезпеченням міста. Також один удар було завдано по приватному підприємству. Воно займалося виготовленням друкованої продукції. Після удару по цьому підприємству спалахнув цех з папером.

Як підкреслив політолог Олексій Копитько, російські терористи почали частіше та інтенсивніше бомбардувати Харків і цьому є кілька пояснень. По-перше, наголошує експерт, росіяни не змогли вирішити поставлені завдання на фронті. За його словами, українські військові у найважчих умовах, але все ж таки тримають оборону і завдають ворогові колосальних втрат.

По-друге, наголошує політолог, жителі Харкова в основному не злякалися інформаційного тиску, а без гуманітарної кризи Москва своїх цілей не досягне.

І, по-третє, росіяни бомбять Харків тому, що можуть.

"Бо можуть. Поки що немає засобів відігнати російську авіацію та дістати пускові установки на землі",
— зазначив Копитько і додав, що Україна веде активну роботу, щоб вирішити цю проблему.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що президент Володимир Зеленський просить надати Україні хоча б дві установки ЗРК "Патріот", щоб захистити Харків від ракетних ударів та можливої окупації. Але, Штати, замість зброї вирішили допомогти Харкову генераторами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини