Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чим і коли Росія віддячить Ірану за постачання дронів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чим і коли Росія віддячить Ірану за постачання дронів

В рамках військового замовлення Іран отримає оборонні системи, ракети, винищувачі.

16 січня 2023, 07:20
Поділіться публікацією:

Зі свого боку, Іран справно виконує угоду, яку було підписано з російською стороною і своєчасно передає партії дронів-камікадзе Москві для терору українського населення. Тепер Тегеран очікує, що Росія виконав свої обіцянки і за постачання безпілотників передасть вже у березні Ірану новітні винищувачі. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє іранське напівофіційне інформаційне агентство Tasnim із посиланням на члена парламентської комісії Ісламської Республіки з нацбезпеки та зовнішньої політики Шахріар Гейдарі.

Стало відомо, чим і коли Росія віддячить Ірану за постачання дронів

Іранські дрони. Фото: з відкритих джерел

Очікується, що винищувачі мають бути в Ірані вже 21 березня цього року. Йдеться про винищувачів Cу-35, які Тегеран хотів би отримати від Москви.

Нагадаємо, вперше про продаж Іраном Росії дронів-камікадзе стало відомо влітку. Тоді у розпорядженні українських розвідників виявилася інформація про те, що іранська влада погодилася передати Росії 1750 безпілотників. Враховуючи велике замовлення, постачання безпілотників розтягнулося в часі, їх постачали партіями по 250-300 штук. Офіційно Тегеран не визнає факту постачання безпілотників Росії, називаючи таку інформацію брехливою і такою, що не відповідає дійсності. Але Україна вже зібрала беззаперечні докази того, що саме Іран постачав та продовжує постачати безпілотники Росії для обстрілу мирних українських міст.

Читайте також на порталі "Коментарі" — друге пришестя Лапіна: до чого може призвести протистояння між російськими воєначальниками.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай виступив проти поставок Заходом зброї Україні: у Києві відповіли.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини