Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, чи окупанти прорвали фронт: що відбувається в Нью-Йорку
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чи окупанти прорвали фронт: що відбувається в Нью-Йорку

Росіяни кидають багато резервів і поступово просуваються вперед

7 серпня 2024, 12:52
Поділіться публікацією:

Обстановка в Донецькій області і надалі складна. Як повідомив військовий Кирило Сазонов, поки що По Часовому Ярі практично немає змін. За його словами, там далі тривають постійні прориви невеликих ДРГ супротивника через канал у самому Часіку. Він додав, що техніка пройти не може, прориваються виключно штурмовики, їх зустрічають наші та мінусують за підтримки арти та мінометів. У свою чергу, каже військовий, противник одразу відпрацьовує по нашим позиціям та вогневим точками артою, мінометами та авіацією.

Стало відомо, чи окупанти прорвали фронт: що відбувається в Нью-Йорку

Нью-Йорк

При цьому Сазонов стверджує, що просування противника до міста Торецьк ще вчора серйозно сповільнилося. За його словами, засідки ЗСУ у несподіваних місцях, швидкі рейди з ударами у фланги зробили свою справу. Тобто, наголосив військовий, противник зав'яз і відбивається. Легше Силам Оборони України не стало, але поки що просуватися противнику не вдається, додав він.

"У Нью-Йорку все набагато важче. Фронт не прорвано, але противник кидає багато резервів і поступово рухається вперед. З боями, з великими втратами, черепашою швидкістю, але рухається. У перспективі він виходить із півдня до населеного пункту Нелипівка. А з північного сходу там Південне та Залізне. Околиці Торецька практично. Де супротивник, якого не пускають у сам Торецьк, веде активні бої. Дуже неприємна ситуація, якщо вони виходять на Нелипівку з двох сторін, на карті добре видно всі ризики", — каже Сазонов.

Також, за його словами, дуже тяжко і на Покровському напрямку. Як каже Сазонов, саме його ворог позначив для себе як ключове та пріоритетне. За інформацією низки спеціальних каналів, у окупантів там є повільне просування, додав Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що є думка, що операція ЗСУ в Курській області допоможе військовим на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини