Головна Новини Суспільство Війна з Росією США хочуть, щоб Україна змінила стратегію в 2024 році: що пропонують
commentss НОВИНИ Всі новини

США хочуть, щоб Україна змінила стратегію в 2024 році: що пропонують

За даними NYT, США хочуть, щоб Україна зосередилася на виробництві своєї зброї у 2024 році

20 грудня 2023, 14:45
Поділіться публікацією:

Група високопоставлених американських військових пропонують Україні змінити свою стратегію у 2024-му році на "утримуй та виробляй", тобто зосередитися на утриманні наявної території та створити можливості для виробництва власної зброї. Оскільки український наступ зараз застопорився, а шанси на просування сушею невеликі, мета полягає в тому, щоб створити загрозу за допомогою дронів і ракет великої дальності, щоб наприкінці наступного року чи 2025 року з'явилася можливість для повноцінних переговорів із Росією. Як передає портал "Коментарі", про це пише The New York Times.

США хочуть, щоб Україна змінила стратегію в 2024 році: що пропонують

Безпілотник. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, ідея використання, у тому числі, різних видів дронів, вказує шлях у боротьбі України з Росією, яку просуває Білий дім та підтримує українське керівництво. Ідея полягає в тому, щоб доповнити озброєння, надане західними партнерами, озброєннями вітчизняного виробництва, включаючи інноваційні системи, як флот морських безпілотників.

В найближчому майбутньому Україні доведеться значною мірою покладатися на військову допомогу в односторонній війні проти Росії, ворога зі значно більшим промисловим потенціалом і кількістю населення. Більшість цієї допомоги зараз перебуває під питанням, оскільки Конгрес США відклав голосування щодо військової допомоги.

"Зіткнувшись із такими перешкодами, адміністрація Байдена просуває створення спільних підприємств між американськими та українськими виробниками зброї. Президент України Володимир Зеленський, який рекламує Україну як "центр" виробництва зброї та бойових випробувань, зустрівся з керівниками американських військових підрядників під час візиту до Вашингтона минулого тижня", – зазначає видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому партнери лише обіцяють допомогу: як Україна може виправити ситуацію .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини