Головна Новини Суспільство Війна з Росією США хочуть отримати від Зеленського детальний план: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

США хочуть отримати від Зеленського детальний план: про що йдеться

За інформацією Bloomberg, США просили Україну детально описати план із застосування далекобійних ракет

12 вересня 2024, 08:15
Поділіться публікацією:

США вже озвучили свою позицію, що хочуть отримати від президента України Володимира Зеленського деталі його планів щодо завдання ударів по території Росії, перш ніж зняти обмеження на використання західної зброї. Як передає портал "Коментарі", про це пише агентство "Bloomberg", посилаючись на дані джерел.

США хочуть отримати від Зеленського детальний план: про що йдеться

Володимир Зеленський зустрівся з держсекретарем США й міністром закордонних справ Великої Британії

ЗМІ стадо відомо, що американська сторона хотіла дізнатися, на які об'єкти будуть націлені ракети ATACMS і чому є гостра необхідність саме зараз завдавати ударів по РФ.

Як стверджують співрозмовники Bloomberg, держсекретар США Блінкен і глава МЗС Великобританії Леммі хотіли досягти від Києва довгострокового плану на наступний рік.

У матеріалі йдеться про те, що США "навряд чи" підуть на те, щоб зняти обмеження на удари вглиб російської території ракетами ATACMS. У будь-якому разі малоймовірно, що це відбудеться до саміту ООН у Нью-Йорку наприкінці вересня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Великобританія вже ухвалила рішення про дозвіл на удари Storm Shadow у глиб РФ.

Як стверджує видання The Guardian з посиланням на джерела в британському уряді, рішення дозволити Україні використовувати крилаті ракети Storm Shadow за цілями на території Росії вже ухвалено.

При цьому видання зазначає, що, як очікується, про це не буде публічно оголошено 13 вересня, коли британський прем'єр-міністр Кір Стармер зустрінеться у Вашингтоні із президентом США Джо Байденом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи ми отримаємо згоду США на удари вглиб РФ: чому саме зараз розгойдується тема. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини