Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Справа прийде до "перемир'я": рашист зробив несподівану заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

"Справа прийде до "перемир'я": рашист зробив несподівану заяву

Рашисти визнають, що їм не вдалося "звалити" Україну військовим шляхом, але вони розраховують на післявоєнний колапс країни

17 серпня 2023, 16:45 comments26762
Поділіться публікацією:

Командир російського батальйону "Схід" Олександр Ходаковський зробив заяву про майбутнє перемир'я між Росією та Україною. При цьому він визнав нездатність Росії перемогти Україну військовим шляхом і можливу економічну кризу, що насувається в РФ. Про це повідомляють "Коментарі".

"Справа прийде до "перемир'я": рашист зробив несподівану заяву

Рашист Ходаковський

"Чи можемо ми військовим чином звалити Україну? Зараз і в найближчій перспективі — ні, — написав у своєму телеграм-каналі Олександр Ходаковський. — У нашій реальності, що відбулася, справа прийде до "перемир'я". У нас почалися певні процеси в економіці, викликані підвищеним навантаженням, але в цілому ми витримали і зловили рівновагу. Балансуємо — не без того, — але йдемо канатом. Згадаєте кризу восьмого року, яку назвали кризою банківської системи? Тоді впав лише один якийсь банк, запустивши принцип доміно, і ми пережили дуже багато будь-якого поганого за досить короткий проміжок часу. Тепер триває планомірний тиск, але ми хоч і гріємося, — але тримаємось".

Втім, рашист тішиться думкою, що перемир'я призведе до колапсу української держави та подальшого "глобального переділу України".

Нагадаємо, що через падіння курсу рубля Путін скликав термінову нараду. На нараді Володимир Путін має заслухати пропозиції від міністерства фінансів Росії про те, щоб зобов'язати експортерів конвертувати частину валютної виручки, більша частина якої зараз перебуває за кордоном, у рублі.

За даними Financial Times, від експортерів вимагатимуть продавати до 80% валютної виручки протягом 90 днів після поставки та заборонять компаніям, які відмовляються виконувати ці вимоги, отримувати державні субсидії.

Тим часом, Німеччина відмовляється від своїх зобов'язань перед НАТО.

У Зеленського звинуватили екс-президента Франції у злочинній змові з Росією.

А США готує новий революційний літак за технологією blended wing body.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини