Головна Новини Суспільство Війна з Росією Справа не лише в Україні: у Зеленського відкинули можливість переговорів із Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа не лише в Україні: у Зеленського відкинули можливість переговорів із Росією

Подоляк заявив, що Путін хоче завоювати не лише Україну

20 січня 2024, 11:02
Поділіться публікацією:

Україна не сідатиме за стіл переговорів із Росією. Адже річ у тому, що російський диктатор Володимир Путін хоче завоювати не лише Україну, а й інші пострадянські території. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю німецькому виданню "Bild" зробив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Справа не лише в Україні: у Зеленського відкинули можливість переговорів із Росією

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник глави ОП відкинув можливість мирних переговорів України з Росією.

"Війна триватиме, за уявленнями Путіна, доки він не завоює всю територію України, доки не досягне панування в Європі, доки не завоює інші пострадянські території. Людина не піде на велику війну, зруйнувавши свою репутацію та стосунки, якщо хоче задовольнятися малим. Це нонсенс”, — заявив Михайло Подоляк.

Також радник керівника Офісу президенту закликав до продовження постачання зброї. За його словами, проблема полягає в нерівномірності, поставки мають бути збалансованими.

Крім того, Подоляк закликав посилювати Україну високотехнологічною зброєю. Він додав, що лінія фронту становить 1300 км., а бойові дії ведуться на 600-800 км. Подоляк підкреслив, що Росія за рік війни не зробила суттєвого прогресу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава української держави Володимир Зеленський в інтерв'ю британському телеканалу Channel 4 News відповів, чи готовий він погодитися поступитися українськими територіями для підписання мирного договору з російським диктатором Володимиром Путіним.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Bloomberg оцінили, що станеться, якщо США відмовляться від підтримки України у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини