Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Спецоперація йде за планом": на базі росіян в Енергодарі сильні вибухи (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Спецоперація йде за планом": на базі росіян в Енергодарі сильні вибухи (ФОТО)

Ще одна база російських окупантів злетіла у повітря

20 липня 2022, 16:04 comments1110
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Енергодарі Запорізької області на базі росіян пролунали сильні вибухи, після чого з місця вибуху почав валити чорний дим, який у ці хвилини видно з різних районів міста. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

"Спецоперація йде за планом": на базі росіян в Енергодарі сильні вибухи (ФОТО)

Вибух у Енергодарі. Фото: телеграм-канал Енергодар

"За неперевіреною інформацією, неподалік Запорізької АЕС пролунало кілька вибухів. Потім піднявся чорний густий дим, повідомляють місцеві жителі. Дехто чув автоматні черги", – повідомляється в телеграм-каналі Енергодар.

Також місцеві жителі пишуть, що за атомними блоками, де розташована база росіян, пролунав сильний вибух. Зараз звідти здіймається чорний дим.

Офіційних повідомлень від Генштабу ЗСУ про вибухи на військовій базі окупантів поки немає. Також про це не повідомляють російські пропагандистські паблики.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Путін назвав причину, чому він не зустрінеться із президентом України Зеленським.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава МЗС Росії Сергій Лавров пригрозив Європі справжньою війною та назвав умови Кремля. Глава МЗС РФ заявив, що Вашингтон та Лондон нібито зацікавлені в тому, щоб на європейському континенті почалася "справжня війна", щоб Росія та Європа зіткнулися на полі бою. Приводом для такої війни можуть стати постачання Україні західного озброєння.

"Коментарі" повідомляли — є лише один варіант, коли українська та російська делегації сядуть за стіл переговорів, інших варіантів немає і не буде: коли чекати на перемир'я України та Росії – у чому загроза кримського сценарію. Експерти розповіли у ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню.

”Спецоперація йде за планом”: на базі росіян в Енергодарі сильні вибухи (ФОТО) - фото 2

”Спецоперація йде за планом”: на базі росіян в Енергодарі сильні вибухи (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини