Головна Новини Суспільство Війна з Росією Спецназівці та десантники показали, що залишилося від окупантів під Слов'янськом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецназівці та десантники показали, що залишилося від окупантів під Слов'янськом (ВІДЕО)

ЗСУ не дають загарбника підібратися близько до Слов'янська

19 липня 2022, 18:05 comments1350
Поділіться публікацією:

Бійці окремого загону спецпризначення Нацгвардії у співпраці з десантниками ліквідували групу російських військових поблизу Слов'янська Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Нацгвардії у Фейсбук.

Спецназівці та десантники показали, що залишилося від окупантів під Слов'янськом (ВІДЕО)

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

В офіційному повідомленні йдеться, що знищено групу солдатів РФ воїнів 81-ї десантно-штурмової бригади та ООСН "Омега" Нацгвардії України під Слов'янськом.

"Знищена група солдатів РФ воїнами 81-ї десантно-штурмової бригади та ООСН "Омега" Національної гвардії України під Слов'янськом", — йдеться у повідомленні.

При цьому не повідомляється, коли саме воїнам удалося ліквідувати окупантів.

Варто зазначити, що за оновленими даними британської розвідки, битва за Слов'янськ може стати ключовою на Донбасі, адже російські війська масово намагаються наступати саме в цьому напрямку. Майже щодня ворог обстрілює місто.

Читайте також на порталі "Коментарі" – не поспішайте брати російський паспорт: у Кабміні попередили про серйозні наслідки.

Також видання "Коментарі" повідомляло — звільнення Баканова та Венедіктової: що ховається за цим рішенням – в чиї руки тепер перейшла влада. Про що говорять результати голосування за звільнення Баканова та Венедіктової? Як події можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

"Коментарі" також писали — у Путіна назвали Україну Малоросією та розповіли, який світ влаштує Росію. Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв вкотре відзначився неконтрольованим потоком свідомості.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини