Головна Новини Суспільство Війна з Росією Спецназівці Нацгвардії показали, як зупинили прорив ворога на Донеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецназівці Нацгвардії показали, як зупинили прорив ворога на Донеччині

Спецназівці Нацгвардії зірвали всі плани противника, завадивши здійснити прорив у Донецькій області

17 грудня 2022, 14:25 comments2450
Поділіться публікацією:

Ворог не залишає спроб прорватися на Донеччині, штурмом атакуючи позицію ЗСУ. Черговий прорив ворога провалився через умілі дії спецназівців Нацгвардії в районі Великої Новосілки на Донеччині. Як передає видання "Коментарі", відео, як українські захисники відбили атаку росіян, опубліковано на сторінці НГУ у Facebook.

Спецназівці Нацгвардії показали, як зупинили прорив ворога на Донеччині

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні до відео йдеться, що під час розвідувальних дій бійці спецпідрозділу "Омега" Нацгвардії України зауважили, що противник готується проводити наступальні та штурмові дії.

Зокрема, на напрям, який тримають українські сили оборони, рухалася техніка та військові країни-агресори. Їхні координати були передані бійцям Збройних сил України, які спільно з нацгвардійцями відкрили вогонь по ворогові.

На іншому напрямі, де ворог намагався здійснити прорив, спецназівці самостійно знищили танк, БМП та кілька десятків живої сили противника.

Як зазначають гвардійці, ворог намагається просуватися під прикриттям тяжкої артилерії, що надзвичайно ускладнює ситуацію.

"Не допустити прорив ворога на цьому напрямі першочергове завдання нацгвардійців та інших підрозділів Сил оборони, адже це унеможливить їх подальший наступ у напрямку Запоріжжя та Дніпра", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дев'ятий пакет санкцій ЄС проти РФ у дії: черговий удар по РФ або фікція.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський президент Володимир Путін прилетить до Мінська 19 грудня та зустрінеться із самопроголошеним білоруським президентом Олександром Лукашенком. Повідомляється, що диктатори, а також їхні міністри оборони приділять пріоритетну увагу питанням безпеки, обміняться думками щодо ситуації в регіоні та світі та обговорять спільні заходи реагування на виклики, що виникають. До чого може привести цей візит? Чи вдасться Путіну змусити білорусів відкрито воювати проти України? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини