Головна Новини Суспільство Війна з Росією Союзник Путіна сказав з ким Росія воює в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Союзник Путіна сказав з ким Росія воює в Україні

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев розповів, що насправді Росія не воює з Україною та назвав проти кого веде війну Кремль.

10 січня 2023, 15:51 comments2964
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Один з найближчих соратників президента Росії Володимира Путіна Микола Патрушев розповів з ким, на його думку, воює Російська Федерація. За словами секретаря Ради безпеки Росії це не Україна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Союзник Путіна сказав з ким Росія воює в Україні

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев. Фото з відкритих джерел

Військові експерти вважають секретар Ради безпеки Росії Миколу Патрушева одним з ідеологів жорсткої війни, яку Путін розпочав в Україні. Близький союзник Путіна стверджує, нібито Росія не воює з Україною, а бореться з військовим альянсом, який нібито очолює США.

"Події в Україні — це не зіткнення між Москвою і Києвом — це військове протистояння Росії і НАТО, і перш за все США і Британії", — сказав російський політик Микола Патрушев.

Патрушев вважає, що Захід хоче стерти Росію з політичної карти світу, попри те, що саме лідер Кремля почав війну в Україні.

"Плани Заходу полягають у тому, щоб продовжувати розривати Росію, і врешті-решт просто стерти її з політичної карти світу", — говорить соратник Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про реакцію Кремля на поставки західних танків до України.

Також "Коментарі" писали про рекордний дефіцит бюджету Російської Федерації, який спостерігали в грудні. За останній місяць 2022 року, Росія витратила так багато грошей, що попередні 11 місяців позитивних показників не допомогли врятувати її бюджет від дефіциту. Таких негативних показників під час президентства Володимира Путіна не фіксували в останні роки, окрім 2020, коли у світі панувала епідемія коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини