Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сотні українських бійців в оточенні: ЗМІ спрогнозували сценарій на одній із дільниць фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Сотні українських бійців в оточенні: ЗМІ спрогнозували сценарій на одній із дільниць фронту

Українським воїнам може поступити команда або з боєм пробиватися на захід, або чекати, доки інші бригади проб'ються на схід

25 липня 2024, 10:20
Поділіться публікацією:

З величезною ймовірністю сотні українських захисників оточені біля села Прогрес на сході України. Наразі "наказу на вихід немає", повідомила раніше українська аналітична група Deep State. Але цей наказ може надійти незабаром, оскільки політика головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, за його словами, полягає в тому, що його війська ніколи не повинні боротися до останньої людини. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Forbes".

Сотні українських бійців в оточенні: ЗМІ спрогнозували сценарій на одній із дільниць фронту

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що оточеним українським воїнам доведеться або з боєм пробиватися на захід, або чекати, доки інші бригади проб'ються на схід.

"В останні дні на полі бою на захід від руїн Авдіївки з'явилися зловісні знаки. За тиждень група російських мотострілкових полків пройшла 6,5 кілометрів на захід... Рухаючись до Прогресу, російське з'єднання розділилося на дві частини та оточило два батальйони 31-ї механізованої бригади" армії", — йдеться у публікації.

Журналісти зробили припущення, що причиною ситуації є "загальносекторальні проблеми з українським командуванням". Раніше повідомлялося, що оперативно-тактична ситуація на цій ділянці фронту стала критичною через хаотичний відхід однієї з піхотних бригад (110 механізована бригада або 111 бригада територіальної оборони).

"Ні для кого не секрет, як виживають оточені українські батальйони. Російські та українські сили регулярно постачають ізольовані війська важкими дронами, що скидають пакети з продовольством, водою і боєприпасами. Але доставка дронів не може нескінченно годувати і поїти сотні людей, замінювати ракети та інші важкі боєприпаси або доставляти поранених у безпечне місце. Батальйонам, відрізаним під Прогресом, доведеться з боєм пробиватися на захід або чекати, поки бригади проб'ються на схід”, — йдеться у матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — три найгарячіші напрямки на фронті: який прогноз до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини