Головна Новини Суспільство Війна з Росією Соловйов пояснив переговорну позицію Путіна щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов пояснив переговорну позицію Путіна щодо війни в Україні

Російський пропагандист Соловйов пояснив, чому Путін почав війну в Україні та за яких умов Росія її закінчить.

9 листопада 2023, 14:23 comments1896
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандист Володимир Соловйов пояснив у чому полягає позиція Володимира Путіна щодо війни в Україні. За словами Соловйова для Путіна головне питання – це питання безпеки, що означає, що Росія не зупиниться на Києву та може продовжити військові дії в інших країнах.

Соловйов пояснив переговорну позицію Путіна щодо війни в Україні

Президент РФ Володимир Путін та російський пропагандист Володимир Соловйов. Фото з відкритих джерел

Ведучий Володимир Соловйов в ефірі своєї авторської пропагандистської програми розповів, головну причину війни Росії в Україні. Соловйов цитує слова Путіна та пояснює, що "питання не в територіях, а в безпеці" Росії.

"Нам територія не потрібна. У нас території багато. Ми зробили те, що повинні були зробити, щоб забезпечити свою безпеку", — говорить Соловйов пояснюючи, чому Росія напала на Україну.

Крім того, російський пропагандист прямо говорить, що Росія на чолі з Путіним не зупиниться на Україні.

"Отже, це не означає, що ми зупинимось, умовно кажучи, поблизу Києва, Варшави чи Парижу. Ми зупинимося там і тоді, коли зрозуміємо, що для нас безпечно", — наголосив Володимир Соловйов.

Переглянути уривок з ефіру пропагандистського шоу Соловйова, де він пояснює переговорну позицію Володимира Путіна можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський розповів, за яких умов Україна готова почати мирні переговори з Росією.

Також "Коментарі" писали, що у США назвали кандидата в президенти перемозі якого зрадіє Путін та лідер Китаю Сі Цзіньпін. Він нещодавно оголосив свій скандальний план як завершити війну в Україні. Кандидат в президенти США запропонував віддати Путіну окуповані території, якщо президент РФ вийде з альянсу з Китаєм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 листопада 2023, 14:56

Юдей повторює наратив іншого корумпованого і брехливого Зе-юдея. Достатньо подивитись в Україні на нечувану розкіш корумпованої і брехливої юдейської влади на всіх рівнях, на кошти довірливого Заходу, щоб зрозуміти чому вони зацікавлені тягнути з війною. Ще і нескінченно лишатись фюрером нещасної країни.


Новини