Головна Новини Суспільство Війна з Росією Соціологи розповіли, за чим на фронті слідкують майже всі українці
commentss НОВИНИ Всі новини

Соціологи розповіли, за чим на фронті слідкують майже всі українці

Українці уважно слідкують за подіями навколо Соледару та Бахмуту

23 січня 2023, 15:07
Поділіться публікацією:

Військові дії в районі Соледару та Бахмуту Донецької області останні місяці в епіцентрі новин, адже там точаться найзапекліші бої і там неймовірними зусиллями ЗСУ стримують наймасованіші атаки противника. Саме тому майже 86% українців уважно слідкують за новинами з Донбасу, переймаючись тим, чи вдається відбивати атаки росіян. Як інформує видання "Коментарі", про це свідчить результати соціологічного дослідження компанії "Active Group" за допомогою онлайн-панелі "SunFlower Sociology". 

Соціологи розповіли, за чим на фронті слідкують майже всі українці

ЗСУ. Фото: Facebook Міністерства оборони України

Так, згідно даних дослідження позитивно на запитання: чи слідкуєте ви за ситуацією навколо Соледару та Бахмуту, відповіло 85,8% респондентів. 10,1% співвітчизників відповіли, що щось чули про це, але не певні в достовірності інформації. І лише 4,1% українців нічого не знають про те, що відбувається біля Соледару та Бахмуту.

Зазначимо, за останньою інформацією, щоб захопити Соледар ворог кинув у бій найбільш професійні загони "вагнерівців" і росіянам вдалося відтіснити українських захисників. Проте про оточення Бахмуту, як розповідають російські пропагандист, насправді мова не йде. Позиції ЗСУ як і раніше міцні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина, яка потрапила під град критики після того, як заблокувала масове постачання танків Leopard Україні, намагається вийти з незручної ситуації. Глава МЗС ФРН Анналена Бербок запевняє, що її країна не заперечуватиме, якщо Польща вирішить передати Україні свої танки Leopard. А новий керівник Міноборони Німеччини Борис Пісторіус запевняє, що найближчим часом буде ухвалено рішення про те, чи відправляти танки Leopard 2 в Україну. Експерти проаналізували ці "танкові бої" спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

semmm

23 січня 2023, 15:31

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини