Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скоро росіяни можуть почати різкий наступ на двох важливих напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

Скоро росіяни можуть почати різкий наступ на двох важливих напрямках

Росіяни намагаються використовувати тактику "тисячі порізів", тобто одночасно завдавати ударів по декількох напрямках.

11 червня 2024, 20:30
Поділіться публікацією:

 Військовий експерт і співголова ГІ "Права Справа" Дмитро Снєгирьов прогнозує можливу активізацію ворожих дій на Харківському та Сумському напрямках у найближчі дні.

Скоро росіяни можуть почати різкий наступ на двох важливих напрямках

Війна в Україні (фото з відкритих джерел)

 "Ворог намагається використовувати тактику "тисячі порізів", тобто одночасно завдавати ударів по декількох напрямках з метою відволікання уваги від основного напрямку російського наступу — це Донецька область, це Покровський, Курахівський і Краматорський напрямки. Тому не виключаю, що найближчими днями буде різка активізація противника на Харківському та Сумському напрямках", — припустив Снєгирьов в ефірі телеканалу "Еспресо".

За словами експерта, кількість російських військ, зосереджених у Сумській області, не є достатньою для проведення масштабних операцій.

 "Про події, які відбувалися напередодні на Сумщині можна говорити, що це була розвідка боєм. Інформація Кадирова щодо встановлення контролю над населеним пунктом Рижівка є спростованою самою російською стороною. Це так звані рейдові дії розвідувально-диверсійних груп. Така тактика є сталою для російських окупантів", — зауважив Снєгирьов.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що стало відомо, де окупанти намагаються повернути позиції. Російська окупаційна армія на Харківському напрямку намагається відновити контроль над втраченими територіями, розповів заступник командира батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Олесь Маляревич.

За його словами, 92-га бригада утримує свої позиції з першого дня спроби повторної окупації Харківщини. При цьому він підкреслив, що протягом травня ситуація була стабілізована. За його інформацією, останні кілька днів Сили оборони проводили ударно-штурмові операції, щоб покращити свої позиції.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини