Головна Новини Суспільство Війна з Росією Бої ідуть цілодобово: стало відомо, де окупанти намагаються повернути позиції
commentss НОВИНИ Всі новини

Бої ідуть цілодобово: стало відомо, де окупанти намагаються повернути позиції

Російські терористи намагаються повернути втрачені позиції у Вовчанську, повідомив в ефірі Еспресо військовий Олесь Маляревич

11 червня 2024, 19:36
Поділіться публікацією:

Російська окупаційна армія на Харківському напрямку намагається відновити контроль над втраченими територіями, розповів заступник командира батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка Олесь Маляревич.

Бої ідуть цілодобово: стало відомо, де окупанти намагаються повернути позиції

Вовчанськ

За його словами, 92-га бригада утримує свої позиції з першого дня спроби повторної окупації Харківщини.

При цьому він підкреслив, що протягом травня ситуація була стабілізована. За його інформацією, останні кілька днів Сили оборони проводили ударно-штурмові операції, щоб покращити свої позиції. Зокрема, було повернуто невелику частину територій, мова йде про район біля населеного пункту Глибоке. Зараз, каже Маляревич, ворог намагається закріпитися та підтягує резерви, щоб утримати захоплені території.

Як повідомив військовий, окупанти тепер більше зосереджені на утриманні цих територій, а не на захопленні нових.

За його словами, загарбники підвели до району Вовчанська мотострілецький полк, що складається майже з чотирьох батальйонів, щоб відновити втрачені позиції. Маляревич відзначає, що росіяни намагаються здійснити наступ на Вовчанськ. За його словами, на всій ділянці фронту тривають безперервні бої цілодобово. Тобто, каже військовий, загарбники намагаються відновити контроль над втраченими територіями.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що окупанти найближчим часом можуть піти штурмом на Харківську та Сумську області, щоб таким чином відволікти увагу Сил оборони від Донецького напрямку, який для загарбників є основним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини