Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки заяв українці подали у єВідновлення: який регіон найбільше
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки заяв українці подали у єВідновлення: який регіон найбільше

єВідновлення у застосунку Дія може стати засобом для підтримки українців, вважають посадовці

21 червня 2023, 18:36
Поділіться публікацією:

Українці отримають ще понад 6,3 млн гривень на ремонт пошкодженого житла за програмою єВідновлення. Про це, як повідомляють "Коментарі", проінформував віце-прем'єр Михайло Федоров. Це 78 людей, які подали заяви в Дії.

Скільки заяв українці подали у єВідновлення: який регіон найбільше

єВідновлення: відбудова України

"Загалом від старту програми маємо вже 20 308 заяв. Найбільше — з Харківської (7 238), Київської (4 924), Миколаївської (1 555), Херсонської (1 477) та Донецької (1 275) областей, — розповів посадовець в своєму телеграм-каналі. - Після обробки заяв спеціальними комісіями в громадах та оцінки руйнувань експертами визначається сума допомоги. Далі гроші надходять на картку єВідновлення". 

За словами Федорова, компенсацію можна витратити на будматеріали або послуги підрядників у магазинах і компаніях-партнерах програми.

Послугу розроблено спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури за підтримки проєкту USAID / UK aid "Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS" і Світового банку.

Тим часом, Пригожин розповів про український наступ: ЗСУ нависли над Токмаком, розпочали форсування Дніпра. Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, чиї найманці боролися проти України в Бахмуті, розкритикував керівництво російського Міноборони РФ, з яким у нього конфлікт. При цьому він заявив про успіхи ЗСУ під час контрнаступу та загрозу поразки Росії. 

Найгірше Крим чекає цієї зими: ЗМІ розкрили деталі про контрнаступ ЗСУ. Контрнаступальні операції ЗСУ йдуть повним ходом і зараз вони спрямовані на те, щоб знищити логістичні зв'язки окупантів. Згодом це має сказатись на здатності російської армії тримати оборону під час вирішального удару. Кінцева мета тактики Генштабу ЗСУ полягає в тому, щоб розбити "сухопутний коридор" між Росією та анексованим Кримом.  

ЗМІ опублікували фото із бібліотеки звільненого українського села. Будинок культури та українська бібліотека стали одним із символів боїв за визволення Благодатного. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини