Головна Новини Суспільство Війна з Росією Найгірше Крим чекає цієї зими: ЗМІ розкрили деталі про контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Найгірше Крим чекає цієї зими: ЗМІ розкрили деталі про контрнаступ ЗСУ

Путін може відмовитися вивести війська з Криму, тому півострів чекає тривала облога взимку

21 червня 2023, 18:00
Поділіться публікацією:

Контрнаступальні операції ЗСУ йдуть повним ходом і зараз вони спрямовані на те, щоб знищити логістичні зв'язки окупантів. Згодом це має позначитись на здатності російської армії тримати оборону під час вирішального удару. Кінцева мета тактики Генштабу ЗСУ полягає в тому, щоб розбити "сухопутний коридор" між Росією та анексованим Кримом. Як передає портал "Коментарі", про це пише CNN.

Найгірше Крим чекає цієї зими: ЗМІ розкрили деталі про контрнаступ ЗСУ

Крим. Фото з відкритих джерел

У матеріалі йдеться, що ЗСУ поставлять Путіна в складне становище: не зважати на власні втрати і вести тривалу оборону на виснаження, або вивести війська з півострова.

Деякі аналітики стверджують, що Путін обере варіант "не зважати на втрати", і тому Захід може зіткнутися з тривалою облогою півострова в зимові місяці.

Також експерти констатують деякі успіхи ЗСУ на Донбасі та в Запорізькій області, які ведуть до залізниці Волновахи та до Маріуполя.

Водночас вигіднішим "кутом наступу" ЗСУ аналітики бачать Мелітопольський напрямок через близькість Запоріжжя, що забезпечить зручний підхід для українських сил до Криму. Ще один такий "кут", на їхню думку, вже намічений у районі Куп'янська та Кремінної – щоб поставити РФ перед незручним вибором, куди направити підкріплення.

Відволікаючим маневром оглядачі вважають бойові дії у Бахмута — тут зібрано пристойну кількість військ Росії, а Кремль не може собі дозволити "втратити обличчя", втративши територію, майже захоплену протягом багатьох місяців кропопролітних боїв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми пригнічуємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ВСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини