Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин про український наступ: ЗСУ нависли над Токмаком, розпочали форсування Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин про український наступ: ЗСУ нависли над Токмаком, розпочали форсування Дніпра

Ватажок ПВК "Вагнер" заявив, що в РФ замовчують успіхи ЗСУ

21 червня 2023, 18:13
Поділіться публікацією:

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, чиї найманці боролися проти України в Бахмуті, розкритикував керівництво російського Міноборони РФ, з яким у нього конфлікт. При цьому він заявив про успіхи ЗСУ під час контрнаступу та загрозу поразки Росії. Про це повідомляють "Коментарі".

Пригожин про український наступ: ЗСУ нависли над Токмаком, розпочали форсування Дніпра

Євген Пригожин

Рівень некомплекту в російській армії сьогодні становить 50-60%, заявляє Пригожин, який перебуває в конфронтації з міністром оборони Шойгу. За словами Пригожина, ці цифри приховуються від російського загалу військовими.

"У нас П'ятихатки під противником, — заявив Пригожин в аудіокоментарі у своєму телеграм-каналі. — Північна частина Роботино — під противником, Урожайне — під противником. І це говорить про те, що віддано противнику величезні шматки. Над Токмаком, у селі Садовому — перебуває противник і, дай Боже, якщо це якась одиночна група, 50-100. Але — ніякого контролю немає, озброєння немає, боєприпасів — немає, солдати цілими днями пишуть листи, що їм потрібні снаряди, протитанкові засоби, їм потрібні гранати і бронебійні патрони. І тому у нас світ розділився на дві реальності: в одному місці "тіхарят" всіх, щоб ніхто не знав, щоб жоден воєнкор туди не потрапив, затикаються будь-які інформації... Противник іде у бік Молочного лиману. Якщо він вийде на Молочний лиман, більшість територій, які були захоплені під час так званого СВО, будуть повернені противнику. Противник починає форсувати Дніпро — у Голій Пристані з'являються спочатку перші ДРГ, а з сьогоднішнього дня і регулярні війська. І все це повністю ховається від усіх!"

Чи так це, чи алярмістська заява Пригожина служить прихованим пропагандистським цілям РФ, але ватажок ПВК "Вагнер" вельми категоричний у своїх заявах:

"Росія прокинеться в якийсь момент і з'ясує, що вже і Крим передано українцям! Іде пряма зрада інтересів Російської Федерації!", — заявив він.

Тим часом, Данилов дав пораду росіянам, які живуть у Криму.

Чи може Захід запровадити війська в Україну.

А росіяни створюють в Україні "філію" Чорноморського флоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини