Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки українців вважає перемогу у війні - зникнення Росії: яка кількість підтримала зупинку на лінії фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки українців вважає перемогу у війні - зникнення Росії: яка кількість підтримала зупинку на лінії фронту

47,5% українців вважатимуть перемогою України у війні вихід російських військ з усіх українських територій. Українці також підтримують варіанти зникнення РФ та зупинку війни на лінії розмежування.

1 липня 2024, 14:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Компанія Active Group провела соціологічне дослідження в якому запитали українців, що для них буде означати перемога у війні. Іншим питанням дослідження стало, що для респондентів буде прийнятним результатом закінчення війни.

Скільки українців вважає перемогу у війні - зникнення Росії: яка кількість підтримала зупинку на лінії фронту

Що українці вважатимуть перемогою у війні проти Росії. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Active Group 27,2% українців вважають, що перемогою у війні стане звільнення всіх територій і виплата компенсацій з боку Росії. 20,3% опитаних назвали перемогу повернення всіх територій України станом на 1991 рік. Третім за популярністю варіант став закінчення війни на нинішній лінії розмежування – 14,4%. 

11,2% опитаних вважає, що перемога України буде у випадку зникнення Росії. 9,1% респондентів обрали варіант звільнення частини територій, які окупувала після 24 лютого 2022 року, а 8,4% — за звільнення усіх територій України, які армія РФ зайняла у 2022 році.

Щодо того, яким буде прийнятним результат закінчення війни, то 21,2% українців обрали звільнення всіх територій та компенсація від Росії. Ще 16,7% назвали деокупацію українських територій станом на 1991 рік. 14,8% опитаних назвали варіант закінчення війни на лінії розмежування прийнятним результатом, а за зникнення РФ проголосувало 13%.

Скільки українців вважає перемогу у війні - зникнення Росії: яка кількість підтримала зупинку на лінії фронту - фото 2

Що українці вважатимуть перемогою України у війні проти Росії та прийнятним результатом

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати соціологічного опитування, які показали, що в українців змінились мінімальні умови, за яких Україна має йти на мирні переговори з Росією щодо закінчення війни.

Також "Коментарі" писали, що український міністр закордонних справ Дмитро Кулеба пояснив, як виглядатиме перемога України у війні проти Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини