Головна Новини Суспільство Війна з Росією В українців змінились мінімальні умови, за яких Україна має йти на переговори з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

В українців змінились мінімальні умови, за яких Україна має йти на переговори з Росією

Опитування показало мінімальні умови, які ставлять українці, щоб почати мирні переговори з Росією щодо закінчення війни в Україні.

1 липня 2024, 14:10 comments2896
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У червні кілька політиків заявили про необхідність пошуку шляху до мирних переговорів з Росією для закінчення війну в Україні. Такі повідомлення пролунали як від західних партнерів, так і від Володимира Зеленського. Опитування компанії Active Group показало, що в українців змінились мінімальні умови для початку мирних переговорів з Росією.

В українців змінились мінімальні умови, за яких Україна має йти на переговори з Росією

Мінімальні умови для початку мирних переговорів. Фото з відкритих джерел

Згідно з результатами опитування Active Group 21,7 % українців вважають, що мінімальними умовами для початку мирних переговорів з Росією має стати повний вихід російських військ з усіх українських територій. Цей показник на 11,2% нижчий ніж результати аналогічного опитуванням, яке було проведено у листопаді 2023 року. Тоді 32,9% опитаних вважали мінімальними умовами для переговорів з РФ повний вихід російських військ.

Також на 2,4% знизився варіант початку мирних переговорів з відходом російських військ та сплатою компенсацій для України — 26,4% у 2023 проти 24% у 2024 році. 

Натомість опитування Active Group свідчить, що зросли варіанти для старту переговорів з Росією за умови відходу військ РФ до лінії станом на 24 лютого 2022 року – з 14,6% до 19,2%; за умови припинення бойових дій – з 9,4% до 16,7%; без умов, якомога швидше – з 4,6% до 8,7%.

В українців змінились мінімальні умови, за яких Україна має йти на переговори з Росією - фото 2

Мінімальні умови за який Україна має йти на мирні переговори з Росією

Нагадаємо, що у червні радники Дональда Трампа представили "мирний план" закінчення війни в Україні, якщо лідер республіканців переможе на виборах. Також про пошук "мирних угод" з РФ заявив німецький політик Фрідріх Мерц, а президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що готовий продовжити діалог з Путіним.

Президент Володимир Зеленський також заявив, що Україна обрала дипломатичний шлях закінчення війни та до кінця року має представити мирний план, який підтримає більшість світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 липня 2024, 13:48

Енергії немає брехломарафон не працює і усвідомлення програшу у обдурених і узурпованих терппіл відбувається швидше.


Новини