Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки ще буде тривати російсько-українська війна. Результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки ще буде тривати російсько-українська війна. Результати опитування

Війна в Україні розпочалася 24 лютого і триває більше ніж 6 місяців

27 серпня 2022, 19:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український журналіст та політичний оглядач Роман Шрайк від початку війни створив опитування в якому ставить одне питання — скільки ще буде тривати російсько-українська війна? Своїми результатами тележурналіст та блогер поділився у себе на сторінці в Telegram. За результатами графіка найвищі показники займають варіанти, що війна буде тривати до року та більше року. Обидва показники набрали більше 30% голосів. Варіант, що війна закінчиться за шість місяців і менше підтримало 20% опитаних. Це третій показник.

Скільки ще буде тривати російсько-українська війна. Результати опитування

Скільки ще буде тривати війна в Україні. Фото з выдкритих джерел

Позиції, що війна закінчиться раніше ніж за три місяці або впродовж одного місяця набрали найменше голосів і становлять не більше 5% від опитаних.

Як пише журналіст Роман Шрайк тенденція йде до збільшення тривалості війни. І він прогнозує, що варіант тривалості війни більше року вийде на перше місце.

Нагадуємо, що "Коментарі" публікували результати опитування від Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), про те чи згодні українці віддати частину власних земель росіянам заради припинення війни. Результати були однозначні. Більшість громадян України проти такої ініціативи та мають різко негативне відношення до таких ідей.

Також, раніше портал "Коментарі" писав, про те як у різних країнах ставляться до президента Російської Федерації. У підсумку соціологи оприлюднили результати, за якими більшість з опитаних респондентів з 18 країн негативно ставляться до Путіна. Негативна реакція спричинена російським вторгненням на територію України, що почався 24 лютого 2022 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/RomanShrike
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини