Головна Новини Суспільство Війна з Росією Скільки громадян Росії підтримують мирні переговори з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки громадян Росії підтримують мирні переговори з Україною

Чи підтримують росіяни посилення ескалації, чи згодні перейти до мирних переговорів з Україною. Нове опитування дало відповідь на ці питання.

13 липня 2023, 17:17 comments1587
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Війна Росії проти України триває понад 16 місяців. Соціологічна служба Russian Field провела опитування серед громадян Росії стосовно потреби продовжувати війну з Україною чи переходити до мирних переговорів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Скільки громадян Росії підтримують мирні переговори з Україною

Скільки громадян Росії підтримують мирні переговори з Україною. Фото з відкритих джерел

Думки росіян щодо потреби продовжувати війну чи йти на мирні переговори розділились. За продовження проведення "спеціальної військової операції" виступило 45% респондентів. За потребу мирних переговорів виступили 44% опитаних.

 Скільки громадян Росії підтримують мирні переговори з Україною - фото 2

Соцслужба Russian Field вирішила запитати у росіян, чи є вони прихильниками ескалації війни. 23% заявили про свою прихильність до збільшення військового конфлікту, тоді як за зменшення ескалації проголосувало 32%. Однак більшість – 41% обрали нейтральний варіант.

Згідно з опитуваннями Russian Field існує закономірність між збільшенням військових дій та віком опитаних респондентів. Серед людей віком 18-29 років підтримують ескалацію 10%, у групі 30-44 роки за збільшення військового конфлікту висловились 17%. Серед респондентів віком 45-59 років нарощування ескалації обрало 27% росіян, а у групі старше 60 років таки виявилось 34%.

"Відмінності в оцінці того, що відбувається з різними віковими групами, — це скоріше відмінності саме в джерелах інформації", — вважає кандидат філософських наук Пензенського державного університету Ганна Очкіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки росіян підтримує ядерний удар по Україні. Окрім того, громадяни Росії висловились, чи є успішними військові дії в Україні.

Також "Коментарі" писали про Бориса Джонсона, який назвав ще одну загрозу для України, окрім Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини