Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація в районі Бахмута: ворог підтягує підкріплення і несе втрати
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація в районі Бахмута: ворог підтягує підкріплення і несе втрати

Бахмут та околиці міста залишаються однією з найгарячіших точок на фронті

4 січня 2024, 19:28
Поділіться публікацією:

У районі Бахмута Донецької області продовжуються запеклі бої, ворог несе важкі втрати та планує підтягнути резерви. Про це повідомив командир батальйонно-тактичної групи 4 БрОП Національної гвардії України, полковник Сергій Сідорін, передає портал "Коментарі".

Ситуація в районі Бахмута: ворог підтягує підкріплення і несе втрати

Бої в районі Бахмута тривають другий рік. Фото з відкритих джерел

За словами офіцера, Бахмутський напрямок до сьогоднішнього дня залишається однією з найгарячіших точок на лінії бойового зіткнення.

"Гарячим є напрямок населеного пункту Богданівка, де противник підійшов до околиць населеного пункту і закріпився там. Але населений пункт перебуває під контролем Сил оборони України. Також противник підтягнув свіжі підрозділи, намагаючись просунутися до населеного пункту Іванівське. Але за останній тиждень ворог не мав успіху на даному напрямку", — розповів Сергій Сідорін.

Полковник відзначив, що наразі в районі Бахмута ворог зменшив активність авіації, але натомість суттєво активізував застосування артилерії та ударних дронів.

На напрямку населених пунктів Кліщіївка та Андріївка росіяни також не мали успіху. Протягом тижня лінія фронту залишається на місці, відзначив Сергій Сідорін.

"Загарбники намагаються з напрямку Курдюмівки проводити штурмові дії, щоб витіснити наші підрозділи за залізницю, але успіху не мають. Противник зазнав втрат. Наразі чекає нових підрозділів", — розповів полковник.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що депутати Верховної Ради повинні не продукувати недолугі ініціативи щодо процедури мобілізації в Україні, а натомість під час написання законопроєктів, перш за все, орієнтуватися на рекомендації військовослужбовців. Майор ЗСУ відзначив, що, на відміну від українських депутатів та громадян, російські окупанти не витрачають час на внутрішні дискусії і медійні змагання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини