Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що не так з мобілізацією в Україні: пояснення офіцера ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Що не так з мобілізацією в Україні: пояснення офіцера ЗСУ

Офіцер ЗСУ переконаний, що процедуру мобілізації необхідно реформувати

4 січня 2024, 18:38
Поділіться публікацією:

Депутати Верховної Ради повинні не продукувати недолугі ініціативи щодо процедури мобілізації в Україні, а натомість під час написання законопроєктів, перш за все, орієнтуватися на рекомендації військовослужбовців. Про це пише у Telegram заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін, передає портал "Коментарі".

Що не так з мобілізацією в Україні: пояснення офіцера ЗСУ

Мобілізація в Україні відбувається зі скандалами. Фото з відкритих джерел

"Підхід до мобілізації треба реформувати, а не постійно обговорювати її у медіа. Депутати повинні в першу чергу орієнтуватися на позицію військових, а не продукувати ідіотські ініціативи та заяви", — наголосив Максим Жорін.

Майор ЗСУ відзначив, що, на відміну від українських депутатів та громадян, російські окупанти не витрачають час на внутрішні дискусії і медійні змагання.

"Русаки давно проводять мобілізацію, постійно набирають та готують своїх людей. Вони роблять все, щоб вбити нас як націю та знищити як державу", — написав офіцер ЗСУ.

Майор української армії також висловив свою позицію щодо мобілізації публічних осіб. За його словами, крім випадків, коли є фізичні чи психічні обмеження, немає ніяких підстав, щоби публічні особи не служили у ЗСУ.

На думку Максима Жоріна, представники так званих еліт та різні медійні персонажі навпаки мають бути прикладом для українських громадян.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що диктатор РФ Володимир Путін підписав указ, який передбачає надання російського громадянства іноземцям, які воюють на боці окупантів. Крім самих найманців, отримати російське громадянство зможуть їхні родичі, але за певних умов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

4 січня 2024, 19:16

Хрен вам, а не мобилизация, защищать фашистский режим зелёных сук и гадов желающих нет, а если призовут насильно, то будем стрелять в своё командование, 30 лет воровали, до войну доворовались, а теперь спасать этих тварей надо ? Нет уж померла так померла эта ссученая Украина и хрен на неё с большой горы !


Новини