Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на ЗАЕС може вийти з-під контролю окупантів: у ГУР зробили тривожну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на ЗАЕС може вийти з-під контролю окупантів: у ГУР зробили тривожну заяву

Може статися так званий ексцес виконавця, тобто вихід ситуації на Запорізькій АЕС з-під контролю окупанта

26 червня 2023, 14:50
Поділіться публікацією:

В українській розвідці уважно вивчають усі можливі варіанти сценаріїв, які можуть виникнути на Запорізькій АЕС, якщо Росія наважиться на черговий терористичний акт. Терор потрібен Москві, щоб, з одного боку, посилити тиск на Україну, а, з іншого боку, підвищити ескалацію у війні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов.

Ситуація на ЗАЕС може вийти з-під контролю окупантів: у ГУР зробили тривожну заяву

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

"Зараз прораховуються наслідки можливих сценаріїв у разі реалізації терористичних намірів ворога щодо Запорізької АЕС. Інформацію про мінування було отримано вже не вперше, цього року ми мали активізацію дій з боку ворога", – зазначив Андрій Юсов.

Він додав, що Україна звертається до всього світу, наголошуючи, що російські окупанти розглядають, як цілком реальний сценарій – підрив Запорізької АЕС.

При цьому Андрій Юсов наголосив, що один із сценаріїв передбачає ексцес виконавця, тобто вихід з-під контролю окупанта ситуації на ЗАЕС.

Зазначимо, за інформацією української розвідки, росіяни замінували Запорізьку атомну електростанцію, також було заміновано охолоджувальну водойму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що Росія, незважаючи на періодичні погрози, не наважиться завдати по нашій країні ядерного удару. Тим часом президент США Джо Байден не виключає такої можливості. У свою чергу президент України Володимир Зеленський заявив, що росіяни, ймовірно, готуються вчинити теракт на Запорізькій АЕС. Про що говорять ядерні ігри Росії – і до чого вони можуть призвести? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини