Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація на Донбасі загострилася, штурмів росіян дуже багато: Сирський звернувся до українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація на Донбасі загострилася, штурмів росіян дуже багато: Сирський звернувся до українців

Головком ВСУ зазначив, що ворог активно атакує наші позиції на Лиманському, Бахмутському напрямках штурмовими групами за підтримки бронетехніки

13 квітня 2024, 11:07 comments1395
Поділіться публікацією:

Ситуація на східному фронті загострилася останніми днями. Російські окупанти активізували штурми та використовують техніку для атак. Як передає портал "Коментарі", про це у себе в Telegram заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Ситуація на Донбасі загострилася, штурмів росіян дуже багато: Сирський звернувся до українців

Олександр Сирський. Фото: із відкритих джерел

Головком ЗСУ зазначив, що наступальні дії росіян активізувалися після проведення у Росії президентських виборів.

"Ворог активно атакує наші позиції на Лиманському, Бахмутському напрямках штурмовими групами за підтримки бронетехніки. На Покровському напрямку намагається прорвати нашу оборону, використовуючи десятки танків та БМП", — повідомив Олександр Сирський.

За його словами, суха погода сприяє використанню броньованої техніки на фронті. Погода зробила танкодоступною більшість відкритих ділянок.

"Незважаючи на значні втрати, противник нарощує зусилля шляхом застосування нових підрозділів на бронетехніці, завдяки чому періодично досягає тактичного успіху", — наголосив головнокомандувач.

Олександр Сирський вирушив у зону бойових дій, заслухав висновки характер дій противника. Було ухвалено рішення, спрямовані на посилення найбільш проблемних дільниць оборони засобами РЕБ та ППО. Також поповнено запаси дронів усіх типів, протитанкових ракет, переміщено додаткові резерви сил та засобів.

Як зазначив Сирський, знову постало питання досягнення технічної переваги над супротивником у високотехнологічних видах зброї.

"Другою серйозною проблемою є підвищення якості підготовки військовослужбовців, насамперед піхотних підрозділів для того, щоб вони могли максимально використати всі можливості бойової техніки та західного озброєння", — вважає головком.

Вирішення цих проблем було покладено на командування Сухопутних військ.

Під час своєї поїздки Сирський також вручив нагороди воїнам.

Читайте також на порталі "Коментарі" – ворог окупував ще один населений пункт на Донбасі: бої тривали півтора роки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/osirskiy/650
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини