Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Ситуація критична": військовий розповів про проблеми на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ситуація критична": військовий розповів про проблеми на фронті

За словами капітана НГУ з Бахмутського напрямку, уся лінія фронту "червона" через активність військових дій.

сьогодні, 12:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Начальник розвідки артилерії 4-ї бригади "Рубіж" капітан НГУ Володимир Назаренко заявив, що армія РФ має гірше озброєння, однак вона компенсує це великою кількістю. За його словами, на багатьох ділянках фронту ситуація залишається критичною.

"Ситуація критична": військовий розповів про проблеми на фронті

Війна в Україні. Фото з відкритих джерел

Володимир Назаренко в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів про ситуацію на фронті.

"Ворог продовжує тиснути, ситуація залишається критичною на багатьох ділянках і загалом по всій лінії сходу", — розповів капітан.

За його словами, армія РФ використовує велику кількість боєприпасів, а якість компенсує завдяки кількості.

"Росіяни використовують надзвичайно велику кількість резервів, сил, боєприпасів і озброєння. На жаль, ворог не відчуває дефіциту в стволах, гарматах і дронах. Якість і тактико-технічні характеристики засобів у ворога гірші, але росіяни намагаються це компенсувати величезною кількістю", — пояснив Назаренко.

Військовий наголошує, що майже щогодини відбуваються бої по ліні розмежування, а росіяни продовжують використовувати тактику штурмів малими групами під прикриттям дронів. Крім того, російська артилерія веде усе прицільніший вогонь, а армія РФ окопується на займаних територіях. За словами, Назаренка, "уся лінія фронту червона".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий зробив тривожний прогноз щодо війни в Україні. За його словами ситуація на фронті стане ще більш критична через зміну погоди, адже під час туману та дощу складно використовувати дрони.

Також "Коментарі" писали про те, скільки росіян згодні на закінчення війни в Україні та повернення окупованих РФ українських територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини