Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Найскладніші часи": військовий зробив тривожний прогноз щодо ситуації на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найскладніші часи": військовий зробив тривожний прогноз щодо ситуації на фронті

Військовий вказує на небезпеку зміни погоди, яка може дати перевагу Росії на фронті.

сьогодні, 11:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Український військовий з 24 ОШБ "Айдар" Станіслав Бунятов заявив, що невдовзі на фронті будуть умови, які не дозволять нормально працювати безпілотниками. За його словами, за такої ситуації російська армія з великою кількістю техніки зможе спробувати прорвати оборону.

"Найскладніші часи": військовий зробив тривожний прогноз щодо ситуації на фронті

Український військовий. Фото з відкритих джерел

Станіслав Бунятов звернув увагу на зміну погоди, яка може мати небезпечні наслідки для війни в Україні, зокрема щодо використання безпілотників, які активно стримують просування російських сил.

"Найскладніші часи нас чекають під час дощів та туману, бо в таких умовах, ні ФПВ, ні Мавіки нормально не працюють", — вважає Бунятов.

За словами військового, у такому випадку росіяни з великою кількістю техніки можуть спробувати прорвати оборону та вийти на нові позиції. Крім того, за його словами в ЗСУ наразі існує недостатня кількість піхоти.

"З такою кількістю техніки ворог зможе прориватися через нашу оборону і займати нові рубежі, а піхоти у нас зараз всюди дефіцит", — вказує Станіслав Бунятов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український генерал Ігор Романенко озвучив плани Росії щодо захоплення Покровська. За його словами, після окупації цього міста армія РФ отримає можливість рухатись в бік українських обласних центрів. Генерал вказує, що російський диктатор Володимир Путін хоче захопити Запоріжжя, Харків та інші великі міста.

Також "Коментарі" писали, що підраховані втрати української та російської військової техніки на Покровському напрямку. Різниця у п'ять разів за знищеною технікою між ЗСУ та армією РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини