Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ситуація катастрофічна: депутат облради Харківщини розповів про проблему в регіоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація катастрофічна: депутат облради Харківщини розповів про проблему в регіоні

Олександр Скорик скаржиться на проблеми для бізнесу в Харківській області через постійні обстріли з боку Росії.

1 липня 2024, 10:40 comments1652
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Депутат Харківської обласної ради Олександр Скорик заявив, що в регіоні складна ситуація через постійні російські обстріли. За його словами, бізнес залишає регіон, адже за 120 км від Харкова безпечніша ситуація.

Ситуація катастрофічна: депутат облради Харківщини розповів про проблему в регіоні

Росія постійно обстрілює Харківську область. Фото з відкритих джерел

В коментарях для телеканалу "Еспресо" депутат Олександр Скорик поскаржився на важкі умови для бізнесу в Харківській області.

"Економічна ситуація у Харкові суттєво змінилася у гіршу сторону. Всі компанії, які мали тут виробництво, більшість з них або релокувалася, або мають намір зробити релокацію, тому що неможливо працювати в таких умовах… Якщо від'їхати за 120 км від Харкова до Полтави, то туди вже КАБи та С-300 не долітають, там зовсім інше життя. Тому економічна ситуація у Харкові погіршується", — сказав Скорик.

Як приклад нардеп пригадав, удар 25 травня по "Епіцентру" у Харкові. За його словами, атаки Росії по бізнесу завдають мільярдних збитків, тому підприємці не хочуть ризикувати та залишатись в області.

Олександр Скорик вказує, що через 100-кілометрову зону банківська сфера майже не займається обслуговуванням бізнесу, який не може отримати кредитні лінії або овердрафти.

"Ситуація катастрофічна. Держава ніяким чином не бере участь у тому, щоб нам чимось допомогти. Бізнес масово покидає Харківщину. Це є факт, про який не хочуть говорити. Працювати у Харкові неможливо", — підсумував Скорик.

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Путін висловився щодо своїх планів на Харківщину.

Також "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ пояснили, чи вдалось стабілізувати ситуацію в Харківської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини